Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sportOzdrowie

Heh, jestem dokonałym przykładem, że spokojne laski lecą na hamów, a mili i fajn

Polecane posty

Gość 678987678909876
dlamnie tacy faceci sa mierni ja mam faceta ktory jest meski stanowczy zabawny ale za to tez ambitny i pracowity nie musi cfaniaczyc zeby zwrocic na niego uwage. nie ma podzialu tlyko na cfaniakow i pizdy;/ dlatego jestes w tej miernej czesci buraków;/ a siwetnych nie pizdowatych facetów na ktrych leca laski jets tez pelno tylko ze oni sa wartosciowi:)

No i tych wartościowych raczej mniej widać, mają lepsze zajęcia niż robienie z siebie debili "na mieście" :)

Gość japalerymywaleniebywale
678987678909876 no wlasnie jestes w gronie idiotek, ktore na forum ublizaja takim jak autor a w realu pewnie mokro masz jak do ciebie zagaduje...

Gość 678987678909876
przykro mi ale nie jestem tak pusta ze jak jakis cwok powie do mnie pare slow to ,, mam mokro" co taki koles moze zaoferowac oprocz swojej debilnej gadki?:) NIC

678987678909876 twoje tlumaczenie wlasnie pokazuje, ze jestes pusta

nie no kazda która twierdzi ze nie poleci na autora topiku KŁAMIE ale napisac mozna wszystko

Gość defcyhgjkl;pl,/
ten temat zalozyl krem

tu nie chodzi o to, że każda laska poleci na autora tematu- bo tak napewno nie jest... zapewne atrakcyjne fizycznie kobiety, które mogą mieć każdego takim typkiem jak autor sie nie zainteresują.. bo takie kobiety patrzą na wygląd, pozycje i kasę... tu chodziło o to, że będąc takim jak autor to bardzo łatwo wyrwać spokojne, porządne dziewczyny

Gość 678987678909876
tak bo sie nie podniecam takimi typami:) ze wiem czego chce w zyciu i cos takiego nie robi na mnie zadnego wrazania?:) PRZEPRASZAM!!!!!!!!!!!!!:D

to czyli dla normalnych kolesi są te nie potrządne puszczające sie szmaty to chcesz napisac?

to czyli dla normalnych kolesi są te nie potrządne puszczające sie szmaty to chcesz napisac?

normalni kolesie zawsze przegrywają :D

Czyli unikający towarzystwa, wiecznie narzekający, niezaradny facecik jest "normalny"?

a skąd wiesz czy jestem zaradny czy nie to po pierwsze ja nie unikam towarzystwa i wiecznie nie narzekam ale ty juz masz teorie na mój temat

Nie mówię tylko o Tobie, ale piszecie tak jakby wygadany, zaradny facet był czymś nienormalnym.

Gość defcyhgjkl;pl,/
krem ale ciebie przeciez nie mozna zaliczyc do normalnych albo zaradnych :D

wygadany i normalny ok ale taki jak autor to chyba nie jest normalny ? przeczytaj jak on siebie opisał a potem ocen

Uważasz, że normalna kobieta, bez problemów emocjonalnych i nie będąca pustakiem byłaby zainteresowana takim ludkiem?

Któreś z nas chyba w innym świecie żyje...i czytając to forum muszę przyznać, że sądzę iż to o mnie chodzi. możliwe, że za dużo czasu z facetami spędzam, ale mnie od takich odrzuca, po prostu mnie denerwują wszelkie przejawy "cwaniakowania" i mam szczerze uczulenie na nierobów. (Na chamów trochę mniejsze, bo sama potrafię być złośliwa na pograniczu chamstwa).

Cream, strasznie generalizujesz. Fajnie mieć zabawnego faceta, który potrafi rozbawić, jest wszędobylski i wygadany. Spokojnym dziewczynom uzupełnia braki rozrywki w ich życiu, a tym "żwawszym" dotrzymuje kroku, ale taki facet nie musi oznaczać od razu kogoś takiego jak autor. Poza tym nie tylko spokojni faceci nadają się do stabilnych związków.

Gość Master2
A co to znaczy "spokojny", a "pizdowaty" ?

Gość asiaaaaaaaczek
autorze:fantazjować to ja tez umiem :-) moze i jakies kurwy leca na ciebie,ale co z tego? zostaniesz sam jak moj znajomy,ktory dopiero teraz, przed 40-stka chce prawdziwej milosci,ale niestety... tak dobrze to nie ma

Gość ciasteczkooooooooowy potwor
no typowy polaczek dalej sie prezy:d