Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość billlyy z wawy

zerwała ze mną po 4 latach bo nie chciałem....

Polecane posty

Gość billlyy z wawy

zrobić jej dziecka i się żenić. chciałem pożyć jeszcze normalnie bez takiego ciężaru jak rodzina. a ona od pol roku ciagle paplała ze czas juz na zakladanie rodziny i dziecko. dodam ze ma 25 lat a ja 27. powiedziala ze mnie kocha ale ma inne oczekiwania co do zycia niz ja i skoro jestem na nie to ona sobie ulozy zycie z kims innym bo nie chce czekac az sie zdecyduje niewiadomo kiedy.

Gość buuhahaha hahaaaaa
No i dobrze

Gość lonsena
durna jakaś czy co pewnie koleżanki jakieś śluby pobrały, w ciążę pozachodziły to i ona też chciała

Gość ja dziś
i bardzo dobrze zrobiła. ileż można czekać? przykre to, ale postapiła słusznie.

mieliscie inne oczekiwania wobec siebie ale przynajmniej byla szczera i nie meczyla sie w zwiazku,w ktorym czula sie niespelniona

Gość vbm
no i dobrze zrobiła...po co miała tracić na ciebie czas...w tym wieku juz powinno się wiedziec czego się chce i ona wiedziała,ty tego nioe chciałes więc cię zostawiła...po co miala marnowac najlepsze lata na ciebie,a moze za rok bys ją zostawił bo bys sywierdził ''ze to nie to''

Gość adinnaaaa
baby to sa durne. jedyny cel, ktore widza w zyciu to slub i dzieci supeeerrrrr

baby to sa durne. jedyny cel, ktore widza w zyciu to slub i dzieci supeeerrrrr nie wszystkie;)ale dobrze jak partnerzy w tej kwestii sie zgadzaja a jak widac w tym przypadku mieli odmienne zdania

Gość billlyy z wawy
ale ja ją kocham, tyle że nie jestem gotowy na pakowanie się w takie zobowiązania jak ślub i dzieciak na dzień dzisiejszy może za pare lat bede ale gdyby mnie kochała to by czekała bo bylo nam dobrze raze,m

Gość billlyy z wawy
tak przyjalbym ją

chyba poniosly ja emocje;)a moze malo rozmawialiscie na ten temat? brak komunikacji doprowadza do nieporozumien najlepiej wytlumacz jej ,ze jeszcze nie jestes gotowy:)

Gość ona nie wroci
wiem to oswiadcz sie jej bo ja stracisz raz na zaqwsze a dziecko odwleczesz ale ozen sie z nia jesli zerwala to stracila cierpliwosc goń za nią bo do konca zycia pozalujesz z pierscionkiem!

Gość ona nie wroci
co wytlumasz ze nie jestes gotowy klazdy tak mowi kobieta ma 25 lat cche rodziny to normalne jak dziecka nie chcesz ok powiedz poczekaj 4 lata ale ja sie z toba ozenie cos za cosQ!