Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olasuperdupcia

jak można tolerowac u faceta wydepilowane ciało

Polecane posty

Gość olasuperdupcia

jak widze faceta co goli się pod pachami i depiluje klatę to mnie odrzuca , to niemeskie , kojarzy mi sie z pedalstwem ,tez tak macie czy ja jestem dziwna ? bo coraz więcej takich kolesi i nie ma kim sie zainteresować

Gość elo elo elo
Mi się nie podobają z koleji owlosione klaty i pachy.,.... naprawdę wolę ogolonych i wcale to nie jest niemęskie. Ja nie lubię włochów i mnie obrzydzają. Wiesz to zależy jaki facet, poza tym sportowcy zwykle golą się a np. zawodowi kolaże golą nogi

moj na szczescie klate ma lysa z natury kiedys bylam u kolegi i wszedl jego brat bez koszulki odwrocil sie ja patrze i nie wierze cale plecy owlosione:O

Gość pięknyantonio
ja mieszkam w Italii tu nikt się nie depiluje chyba że jakaś ciota

Gość monitor234
noxelia ales ty glupia, hahaha myslisz ze faceci smierdza bo sa owlosieni? idz sie dziecino doucz i poczytaj moze ksiazki z biologii, dla mnie faceci powinni byc owlosieni, a nie jacys pedziowaci wygolency, poza tym stopien owlosnia faceta swiadczy o ilosci testosteronu, czyli im bardziej owlosiony tym bardziej meski

Gość M.W.
Ja też nie rozumiem. Facet to ma być facet, a nie chłopiec. 😴

Gość elo elo elo
facet ogolony to dla mnie czysty, cudowny facet, jak ma fajna klate to fajnie wygląda i wiem, że to nie jest wyznacznik higieny, ale tak mi się kojarzy i jets miły w dotyku, gładki, każdy ma swoje gusta to nie ma o czym dyskutować moj kolega gdy siada latem do auta to ma mokre siedzenie bo ma całe plery mokre i klate i koszulka mokra ohyda

Gość hłehłehłe
nie wiem czy wiecie, ale większość gejów preferuje owłosionych mężczyzn, więc nie wiem co tak wy ciągle z tą gejowatością w kontekście depilacji ;)

Gość dziewczyna1234567890000
ja tez nie nawidze jak facet sie depiluje. akceptuje jedynie troche skrócone czy przerzedzonewłosy pod pachami przez wzglad na wygode.

Gość M.W.
moj kolega gdy siada latem do auta to ma mokre siedzenie bo ma całe plery mokre i klate i koszulka mokra ohyda _____________________________________________________________ A wiesz, że to nie włosy wytwarzają pot? :classic_cool:

Gość ajola
oni sie depiluja bo się boja że żadnej nie poderwą a efekt odwrotny , mi taki kojarzy się z mega ciapą

Gość Ekspert Philips
Witam, O ile kwestia golenia czy trymowania włosów na klatce piersiowej przez mężczyzn wzbudza dość duże kontrowersje, o tyle facet z ogolonymi pachami, jest coraz częstszym zjawiskiem. Wielu panów decyduje się na skrócenie włosków z tej partii ciała z uwagi na higienę. Ci, którzy nie chcą mieć idealnie gładkiej pachy decydują się na trymowanie owłosienia. Tak jak kobiety mają depilatory i damskie golarki elektryczne, tak samo dla panów powstała specjalna linia produktów do golenia i trymowania owłosienia: bodygroomery marki Philips (np. model TT2030). Jeśli zainteresował Was ten temat, to zapraszam do bezpośredniego kontaktu na ekspert@philips.com. ____________________________________ Ekspert Philips, udzielam odpowiedzi na Państwa pytania dotyczące produktów marki Philips. Zapraszam do dyskusji lub kontaktu bezpośredniego.

Gość niezbyt
ja nie trawię włosów pod pachami i łonowych ble golenie klaty uważam za przesadę

dobrze że mój ma ledwo parę jasnych włosów na krzyż na klacie :classic_cool: ale pod pachami golić się trzeba. chociażby dla samej higieny

Gość ajola
facet z ogolonymi jajami - to już szczyt zniewieścienia , pewnie jak mu sie rozładuje komórka poza domem to płacze

Gość byś się zdziwiła
nie cierpię jak facet trzyma pod pachami wiewióry, szczególnie w taką pogodę