Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lalasdfsfdfddsfds

ucieczka caly czas...

Polecane posty

Gość lalasdfsfdfddsfds

mam problem.... mam 16 lat i od ponad roku Krecilam z chlopakiem clay czas chciclma z nim byc mialam caly zcas ochote sie spotk ac itp ale sie wstydzlismy, wkoncu po roku czasu spotkalismy sie ( tzn wczenisje sie spotykalsmy ale w gronei znajomych ) i robilimsy rozne rzceczy.. np calwoaismy sie , dotyklamsy no i no (peeting), jak z nim byalm czulam ze cos do neigo czuje clay czas tzalzalo mi na nim,ale jak teraz doszlo co do czego to wydaje mi sie ze juz mam dossyc jak jej tak teraz idelanie clay czas tego chcialam to mam ochote skoncz tyc to , czuje ze przestaje mi tak jakby zalezec...mam tak z kazdym chlopakiem ! najpierw chce zalzy mi na nim ale jak robi sie zbyt fajnie ... to uciekam i koncze znajomosc... nei wiem czmeu tak jest :( co mam z tym zrobic ? wiem ze jezlie powiem mu to i skoncze to zaczniei znowu mi z alezec... itak caly czas .. przepraszam za bledy ale mam cos z klawiatura i ciezko sie pisze. i jecsze szybko pisze.... jestem zalamana nie chce tego zepsuc bo jemu teraz zaczelo bardzo zalezec :( co ja mam zroic ?!:(

Gość lalasdfsfdfddsfds
to milo...