Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zwyczajna dziewczyna 26

facet robi afery o moje fotki na nk i fb... :/

Polecane posty

Gość zwyczajna dziewczyna 26

tak jak w tytule. Jestem smutna. On poszedł spać a ja nie mogę, bo płakać mi się chce.. Czepiał się cały dzien o moje fotki, jakie mam na nk czy fb..mam ich tam z 10 i rzadko dodaję. Nie żeby były jakieś wulgarne, pod erotykę czy wyzywające.. Są zwyczajne, jak stoję, jak siedzę gdzieś tam, z dziecmi z rodziny, z nim.. nie robię debilnych min ani nic. A chodzi mu o to, że na te fotki patrzy mój były :O że są ogólnodostępne i w ogóle że ktoś je ogląda. Sam ma swoich kilka z różnych wycieczek, zawsze sam! beze mnie. Zaczął się czepiać że mam byłego w znajomych i że on sobie moze "zaglądać o mojego życia" :O tylko on tez ma swoją byłą w znajomych i jakos problemu nie ma. Nawet nie da sobie nic wytłumaczyć, bo się unosi zaraz i nie da powiedzieć. Zresztą, po co mam się tłumaczyć.. Ale nie rozumiem tej afery.. o co chodzi qrwa.?!

Gość wiercipieta
Albo ma jakies niemiłe wspomnienia o podobnej tresci,albo jest (sory jesli cie uraze ale musze to powiedziec) PALANTEM

taka zazdrośc tylko niszczy nie buduje, a swoją drogą to chyba ma cos na sumieniu skoro zaczyna robic z tego problem, powiedz mu ze niech wstawi zdjęcie z Tobą nie masz zamiaru być incognito to nieszczere wzgl ciebie a ty nie płacz, tylko rozmawiaj, jak rozmowa nie przynosi skutku to nie mysl ze to w tobie cos zle tylko on ma z tym problem, taka zazdrośc pojawia sie najczęściej gdy istejie ralne zagrożenie trwałości związku, tylko to raczej on ma cos na sumieniu, i czysci je tobie wmawiajac urojone prawdy, chyba byłabym czujna na twoim miejcu bo naiwność kosztowac cię bedzie zdrowie psychiczne

Gość Moniska 20
on cos kreci.

niestety facet ma cos na sumieniu. mój maz zawsze był zazdrosny, od samego poczatku jak sie poznalismy. było to fajne uczucie ale juz po miesiacu musiałam go okłamywac zeby np wyjsc na wieczor kawalerski kolezanki czy na imprteze do znajomych, mieszkalismy 100km od siebie. poprostu był tak zazdrosny ze wiedziałam ze mi nie pozwoli na wyjscie. do tej pory mi wypomina tamte wyjscia. z czasem sie juz nie wtracał i ucichł. niestety pojawiły sie sms i tel od innych dziewczyn o tematyce erotycznej, mocno ero. mowił ze przestanie i zebym wybaczyła. ok, wybaczyłam, jestesmy jyz ze soba 5 lat, dziecko 1,5, wybaczałam mu juz z 6 razy takie głupie sms. ostatnio posunał sie dalej bo z kolezanka z pracy pisał sms o tresci łóżkowej, chciałam go zostawic ale nie moge, kocham i bede kochała. ale zazdrosci takiej jaka była na poczatku naszej znajomosci bym nie przezyła.

Gość Zinnka
Nie rozumiem, w czym masz problem. On ci robi wyrzuty z tego, co i sam robi. Ja bym z usmiechem na twarzy, patrzac prosto w oczy powiedziala : tak jak ty. Na kazdy zarzut. To chore, zeby zadreczac sie glupota faceta. Wyluzuj dziewczyno, bo on cie wpedzi w nerwice.

Ale nie rozumiem tej afery.. o co chodzi qrwa.?!" Chodzi o to że dorwałaś chłopa z problemami emocjonalnymi !!! Zaden zdrowy i normalny facet nie bedzie zazdrosny o foty na portalu społecznosciowym :D

Mój o fotki się nie czepia ale o to że np były mi je skomentuje...albo o to że mam go w znajomych na nk:O Kiedyś to byłam taka głupia że wszystkie komentarze od byłego i samego byłego usunęłam z nk a potem i samo konto...w ogóle mój facet to afery robi jak widzi że mój były jest dostępny na gg a ja w tym samym czasie też jestem dostępna. nie tak dawno chciał ze mną zerwać z tego powodu a dodam że nie mamy po 15 lat...szkoda gadać lepiej wyznaczyć jasne granice i nie dać się zmanipulować:P

to może lepiej zablokuj wpisywanie komentarzy ... owca cała i wilk syty będzie ;)

regres a co by było jak by wkleja tzytzki?" To niech poda wtedy link :P