Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mam dość takiego kraju

KLUB POPARCIA Janusza Korwina Mikke

Polecane posty

Gość hej ho! hej ho!
głosuję na po! :classic_cool:

Gość hej ho! hej ho!
leję na PO :classic_cool:

Gość na bis w dupie mam pis
:classic_cool:

Trzeba doprawdy kompletnego upadku, by oferować ludziom żebractwo jako sposób na wyjście z kryzysu. Wszystkie państwa UE są praktycznie bankrutami i nie wiedzą, jak wyskrobać 100 miliardów na uratowanie Grecji przed bankructwem - a my marzymy, że nam DADZĄ. Oczywiście nie dadzą - o czym powiedzą nam zaraz po wyborach. Tymczasem wystarczy zlikwidować podatki dochodowe i od kupna-sprzedaży, a ludzie rzucą się jak głupi do produkowania - no bo jak zyski i praca nie będą opodatkowane... Samo to wystarczy, by Polska wzbogaciła się w pierwszym roku o 25-300 miliardów - a w latach następnych rosłoby to w tempie co najmniej 15 proc. rocznie. Calosc: http://tnij.org/noth LISTA NR 9 !!!!!!!!

Gość to i ja dołoże
jeszcze raz musze zaprosić na KOLEJNĄ kompromitację "mam dośc takiego kraju" już trzecią czy czwartą z rzędu. ona to po prostu lubi:D

Tak, naprawde warto zajrzec na ten topic i zaobserwowac, jak juz chyba 4 dzien z rzedu niejaki Amirol Kibi- za kazdym razem, gdy pojawiam sie z jednym moim pytaniem na temacie- natychmiast wieje :D 50cio letni chlop salwuje sie ucieczka, przed 23 latka. Naprawde nie mozecie tego przegapic !!!!! ;)

Gość własnie popatrzyłem i nic
takiego nie ma.

napisałaś post ten 19:18 [zgłoś do usunięcia] mam dość takiego kraju dostałaś na niego odpowiedzi 19:22 [zgłoś do usunięcia] Amirol Kibi 19:24 [zgłoś do usunięcia] Amirol Kibi 19:26 [zgłoś do usunięcia] Amirol Kibi 19:27 [zgłoś do usunięcia] Amirol Kibi po czym zamilkła do 19:59 [zgłoś do usunięcia] to raczej ty zwiałas po odpowiedziach Amirola

powinno być: > po czym zamilkłaś

Oj, "BIDUSIU" ---> jezeli Ciebie ten stek bzdur zadowala to... pozostaje mi gleboko Ci wspolczuc :( I radzic, bys od polityki trzymal sie daleka. Oszczedzisz sobie kompromotacji. Pieprzenie glupot to Twoja specjalnosc, Shatyn :D No, i przebieranki w pomaranczowe fatlaszki :P :D :D :D Oraz kilka czarnych szat ;)

Gość amirol to niezły swir
pisze bzdurne posty a potem z innych nicków na nie odpowiada i mysli że ktos to kupi -ale bieda

Gość amirol to niezły swir
a ta działalnosc to jego życie - no ale co można robic jak sie nie ma pracy, kasy , rodziny , znajomych ? wybaczmy mu

Gość tózk
shatyn ----------wypad do swojego kontenera

Gość tózk
Amirol Kibi to ten stary dureń shatyn on nie ma mózgu bo jak jego matka była w ciąży zaraziła się kiłą i brak mózgu u schatyna to własnie efekt powikłań PO-kiłowych

http://bip.biuletyn.info.pl/php/strona.php3?bip=bip_wsawa&id_dzi=9&lad=a&id_dok=1033&id_men=69&powrot=1&slowo_szuk&archiwum_szuk&gdzie_szuk http://www.wybieramknp.pl/ Tutaj znajduja sie wszelkie informacje na temat tego gdzie mozna oddac glos na Nowa Prawice, i jak glosowac, gdy lista nr 9 nie zostala zarejestrowana w Twoim okregu. Nie poddajemy sie :classic_cool:

Gość Korwin na premiera
:)

Gość zawiedziony pkw
nowa prawica niezarejestrowana więc POzostaje pójść i oddać głos nieważny :(

Gość Addolf z berlina
korwin 100 % popaercia. Rudy błazen w krótkich spodenkach z PO 0 % poparcia.:P

Gość ale byłyby jajca gdyby
do parlamentu weszli posłowie z parti Korwina a sam Korwin nie. :D Nie wiedzieliby jak mają głosować.

Gość a gdanie takie głupie
to jest nieprawda! to są ludzie, którzy wiedzieliby jak mają głosować i co robić w parlamencie. to są ludzie, ktorzy mają określone poglądy i nie potrzebują żadnego guru

Oczywiscie, ze wiedzieliby jak maja glosowac. W koncu to nie jest banda ciolkow, tylko w przewazajacej wiekszosci mlodzi ludzie z werwa- przedstawialam tutaj sylwetki dwoch kandydatow i ich wypowiedzi- wygadani, z pomyslem i checia to wprowadzania prawdziwych zmian, a nie kiszenia sie w tym samym sosie od 20 lat :O Shatyn, no moze w koncu powiedzielisz sie z nami wiedza jak Tusk chce zarobic 885 720 500 000 zl???? :D :D :D O przepraszam, teraz juz 885 721 000 000zl??? :O Bo tyle wynosi dlug publiczny Polski bez odsetek?

Gość ale byłyby jajca gdyby
To do mnie? Nie wiem, tylu już tych shatynów tu było.

Nie, dpo Amirola Kibi czyli Shatyna namber łan :classic_cool: Ale Korwin mial kandydowac faktycznie z warszawy, ktora to nie zostala zarejestrowana, wiec pewnie do sejmu nie wejdzie chyba, ze znajda jakis sposob by cos wykombinowac, no ale nie wiem na ile to mozliwe :O

Ale jak ktos jest z wwa niech sie nie zniecheca, tylko bierze zaswiadczenie i jedzie oddac glos np do Jozefowa, czy Milanowka pod warszawa. W milanowku maja dobre cukierki-krowki :D wiec mozna polaczyc przyjemne (kupno krowek) z pozytecznym (oddaniem glosu na JKM) i przy okazji zwiedzic podwarszawska okolyce ;)

Gość jak można oddac głos
na JKM jak on nie startuje w wyborach? dążysz do następnej kompromitacji?