Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ines73

DIE Welle - ktos widzial ?

Polecane posty

niemieckiego tworcy- swietny film o mlodziezy w klasie maturalnej---polecam---wlasnie ogladalam.

W necie jest, ale nie po PL, jest na pewno DE, UK, NL chyba też.. Świeeeetny:) I zakończenie... thriller'owieskie :P Podobało mi się niezmiernie...to pierwszy film jaki ogladałam w tym roku:P PL TV nie oglądam;P szkoda nerwów... a właśnie, jadę do pracy do NL:) W sb :) Nie wiem czy mnie pamiętasz:D A Twoja córa jest z Tobą w Szwecji? Kiedy do PL?:) Ja planuję rodzinną emigrację:P Najpierw NL...a potem chciałabym Norwegię, ale zobaczymy jak to wyjdzie:) Trochę boję się czy moja sis sobie poradzi, nie ma pędu do nauki języków.. ;/ Uczy się ang, ros jej dośc dobrze idzie, ale i tak słabo moim zdaniem:P, no i pare słów z niemca.. który chłonie..ale nie chce się uczyć.. Ma 12 lat w tej chwili, wyjechałaby w wieku 13 lat..

hejka----jasne ze pamietam Lidreczke :).... no to nastepna emigranyka sie szykuje ?.... a film na seri byl dobry i daje wiele do myslenia ...

o! to dobrze:D że pamiętasz:) Taaaaaaaaaaaak, zdecydowanie! Tu popadam w depresję:P Nie dostrzegam sensu życia... ogólnie nieciekawy stan.. Daje wiele do myślenia:) Jeszcze to jak ogląda się go po niemiecku, lub chociaż jest się świadomym, że to produkcja niemiecka... Od razu narzuca myślenie o A.H.... analiza.. Jak można zapatrzyć się w przywódcę ... Do czego może to doprowadzić, jak ''Fala'' może wymknąć się spod kontroli.. SUPER! Polecam! Pakuję się:) Jakoś tak dziwnie..niczego mi nie jest żal:) Docelowo myślę o Norwegii..ale i Holandia nie jest taka zła :) Zresztą wszystko się okaże:)