Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja wlasnie zdalam teorie

ile potrzebuje godzin jazdy do zdania egzaminu

Polecane posty

ile potrzebuje praktyki zeby czuc sie pewnie za kolkiem i podejsc do egzaminu...zdaje w uk

heheheh fajnie....tutaj jest tyle dobrze ze przed egazaminem mozna sobie jezdzic..

Gość JA jezdzilam 30 i nie zdalam
dokupilam 5 i nie zdalam, dokupilam kolejne 5 i zdalam, czyli wychodzi na to, ze mi bylo potrzebne 40:)

Gość do saleminki
a twoj mąż jezdzil kiedykolwiek wczesniej autem? a tak na marginesie to chujowy ten osrodek szkolenia kierowcow skoro po 6godzinach wysyla na egzamin, cos chyba kity wciskasz albo twoj maz, bo po pierwsze placi sie za to, wiec potem sie to wykorzystuje, po drugie nie znam nikogo kto by nawet dobrze jezdzil, a nie wyjezdzil wszystkich godzin, znam kilku instruktorów i zaden nie wydalby papierow po 6h jazdy, bo po 6h to gówno jeszcze wiesz i umiesz, nawet po 30 jeszcze zaden z ciebie kierowca....

Gość no dokladnie, jestem tego same
go zdania...nie wierze ze po 6h mozna super extra jezdzic i ze ci instruktor wyda papiery na egzamin!

heheh chcialam napisac cos do postow wyzej...macie racje ale ja napisalam ze zdaje prawko w uk,a tutaj są calkiem inne zasady :) nie ma koniecznosci wykupienia jazdy..zdajesz sie na siebie,umiesz jezdzic idziesz i zdajesz... mozna przed egzaminem jezdzic do bolu swoim autem z L ile chcesz (oczywiscie z kierowcą obok) byc moze jej mąz tak nauczyl sie jezdzic i dlatego te 6 godzin wystarczylo zeby instruktor stwierdzil ze moze podchodzic do egzaminu :)

ja zdaje w pl, teraz w srode mam 3 egzamin, stres okropny;-( przed kazdym egzaminem wykupuje godziny ale nie dlatego ze nie potrafie jezdzic ale by sobie przypomniec, a oblewam za glupote;-( pierwszy oblany za wymuszenie pierwszenstwa na pieszym, rzekomo 2 oblany za niezaliczenie łuku, 2 razy minimalnie najechalam na linie i mnie oblał mam nadzieje ze za 3 zdam

Bajkowa mama nie jesteś sama ja też teraz jade sie zapisać pierwszy raz oblałam z głupoty i nerwów :D drugi raz natrafiłam na takiego h**a że, choć stanełam w kopercie to wpierał że nie stoje nie było sensu sie kłócić bo jakbym znowu na niego natrafiłą to odrazu bym miała wynik negatywny ale ja jestem zdania takiego że jak nie za 1 nie za 3 to za 20 razem napewno :D :D

dziewczyny dacie rade :) ja zdalam juz teorie pol roku temu..udoalo mi sie za pierwszym razem ;) teraz te cholerne jazdy ...mialam juz 3 i mysle ze do 30 dobije bo chce sie czuc pewnie za kolkiem a te jazdy to nie taka tania sprawa bo godzina 20 f wiec sie uzbiera,ale tak bardzo potrzebuje prawka ze dopne swego ...jak nie za 1 to za 20 zdam ...hehehheh

Gość dfvrgvrvr
ja zdawałam w Polsce... 30h w zupełności wystarczyło. Zdałam za pierwszym razem. Naszczęscie znalazlam osrodek, którym nie musiałam chodzić na teorię i od razu praktyke robiłam, taka rada moja najlepiej szukajcie ośrodków malych, gdzie jeździ właściciel - od razu widać efekty

Gość ........kropka....
dokupilam 5 i zdalam za pierwszym razem