Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Taamia

MÓJ BYŁY, JA I OBECNY FACET

Polecane posty

Gość Taamia

z moim byłym rozstałam się w grudniu, jednak spotykaliśmy się jeszcze przez cały luty i marzec wiadomo w jakim głównie celu. Choć myślałam, że może się zmienił i wrócimy do siebie. Ale jednak nie. Znów zrobił mnie w JAJO. Po kilku tygodniach poznałam nowego faceta, spotykamy się do tej pory. Zależy mi na nim, szanuje mnie i jestem z nim szczęśliwa. Mój były napisał mi wczoraj esa, że chce się spotkać. Spotkać na seks. Proponował to już wcześniej ale za każdym razem nie może zrozumieć gdy mówię NIE. Mówi, że mój obecny się nie dowie i że nie wierzy, że nie chciałabym się z nim przespać. A jak ja naprawdę myślę? Gdyby nie to, że mam chłopaka to bym się zgodziła. Był moim pierwszym chłopakiem, również seksualnym. Nie mogłabym zdradzić mojego obecnego. Za bardzo mi na nim zależy... Co mam zrobić, żeby przestać myśleć o byłym, i dać mu do zrozumienia że nic z tego nie będzie?? Nr telefonu nie mogę zmienić bo mam abonament a szkoda, bo chciałabym definitywnie urwać kontakt...

Gość adinnaaaa
ale masz problem dziewczyno. nie odpisuj, nie odbieraj, w koncu sie znudzi. dobrze jak bys jeszcze o tym wszystkim powiedziala obecnemu facetowi. wytlumaczyla cala sytuacje, bo w przyszlosci moze cos wyjsc, niekoniecznie zgodne z prawda i bedziesz miala klopot.

albo musisz z nim jasno porozmawiac i postarac sie wyjasnic sytuacje albo ignoruj jego telefony ...szkoda ranic osobe z ktora obecnie sie spotykasz :) musisz byc szczera wobec siebie samej i twojego bylego oraz nowej znajomosci....to moje zdanie..

Gość Taamia
up...