Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Asmena

Znowu facet chciał ode mnie nr telefonu. Nie podałam.

Polecane posty

Nie cierpię rozmawiać przez telefon. Mam psychiczna blokadę, preferuję rozmowy na żywo lub pisanie. Rozmowy telefoniczne są dla mnie głupie po prostu :o Dzwonię do kogoś gdy już naprawdę muszę.Tak mu napisałam. Myslałam, że znalazłam po prostu kumpla, ale on chyba za dużo sobie wyobraża! Muszę go przywołać do porządku lub zerwać kontakt! Co za mentalne dno...

Gość dfsfds
e znal

Gość OneTwo
To najbardziej ponury dzień, w Twoim życiu.

ja tez tak miałam, nie lubiałam długich rozmów na tel, jak coś tylko krótka piłka albo sms. Dziś mam 22 lata faceta kilka kilosów ode mnie, blokada się przełamała z tęsknoty :P

Gość hm....................
znowuż to samo - nic tylko by kurwa brały - a nie dawały - Ciebie trzeba do porządku a nie jego gupia pipo

a tak pyza tym masz straszne podejście do ludzi. Chłopak się stara a ty jedziesz po nim jak po burym psie wnioskując po stylu wypowiedzi na forum

Ja ze znajomymi, których naprawdę dobrze znam, też mogę gadać długo. Choć zwykle jest tak, że jak ktoś dzwoni to po to by sie wygadać. Umiem słucham ludzi i jestem jakby ich spowiedniczką:) Zwykle to oni gadają a ja słucham. To mi nie przeszkadza. Ale z facetem którego dopiero raz spotkałam i kilka razy pisałam? Na pewno nie...

Po nikim nie jadę. Po prostu mu napisałam by się nie obraził, bo to nic osobistego ale mam trudność rozmawiać przez telefon, że lepiej mi sie rozmawia na zywo a dzwonię gdzie kiedy muszę.

Po nikim nie jadę. Po prostu mu napisałam by się nie obraził, bo to nic osobistego ale mam trudność rozmawiać przez telefon, że lepiej mi sie rozmawia na zywo a dzwonię gdzie kiedy muszę.

chyba kafe błąd miała bo nic nie chciało dodać a teraz dodało w nadmiarze.

Gość ja mam fobię i boję się
rozmawiać przez telefon, dlatego gdy dałam nr mojemu obecnemu facetowi to powiedziałam mu wprost, że ma czasem do mnie nie dzwonić tylko pisać :D posłuchał ;) ale teraz po 3ch latach bycia razem już się przełamałam i normalnie rozmawiamy....

Też tak mam z gadaniem, nawet ze skyp'a korzystam jak z gg tyle że z podglądem ;) No chyba, że właśnie gadam z jakimś naprawdę dobrym starym znajomym

Gość ja piertole
ja nie lubię gadać przez telefon, bo wstydzę się swojego głosu. mam wrażenie, że brzmię jak facet i osoba po drugiej stronie słuchawki się ze mnie śmieje dlatego jeśli już podaję komuś numer telefonu to proszę, żeby pisał, ale nie dzwonił :P no chyba że to znajomi, bo już się przyzwyczaili.

też tak robię, że proszę o pisanie a nie dzwonienie...zapewne jestem odbierana jako dziwaczka ale co tam :)