Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ale sie wystraszylam

Przejechalabym dzis matke z dzieckiem! Uwazajcie kobiety jak chodzicie!

Polecane posty

Gość anexxis
a jeszcze dodam, że kazdy kto ma małe dziecko wie, że czasem ciężko utrzymac taką mała istote, bo ona nie rozumie że trzeba czekac az ktoś nas wpuści na pasy.... i Jeszcez jedna uwaga,jak reaguje kierowca cham na kierowce kulturalnego - trąbi, że ten pierwszy zwalnia ruch zatrzymując się na przejsciu !

Gość anexxis
tzn .na tego drugiego , kulturalnego trąbią, że śmie sie zatrzymać i tym samym wymusza zwolnienie innych samochodów

Gość ale sie wystraszylam
Na mnie kiedys tez jakis kretyn trabil dlaczego nie podjezdzam dalej. A ja stalam na swiatlach zmienilo sie na czerwone to zatrzymalam sie przed przejsciem dla pieszych, a tamten mi tu z klaksonem wyskakuje i krzykiem dlaczego ja glupia baba nie jade:D

Dlatego ciesze sie, ze mieszkam w Norwegii. Tutaj sa slone mandaty za nie zatrzymanie sie przed przejsciem dla pieszych jak tylko przechodzien zatrzyma sie przy nim. Zatrzymuja sie wszyscy, takze ciezarowki i autobusy, taksowki. W miescie i na wsi, wszedzie. I jakos dziwnie zaden kierowca nie psioczy, ze piesi ograniczaja ruch. Za to piesi i rowerzysci moga dostac opiernicz jesli po zmroku poruszaja sie po szosie bez swiatel odblaskowych. Nosi sie refleksy przyczepione do kurtki na sznurku, dzieciece kurtki i kombinezony maja odblaskowe elementy.

Gość ghjdfjdfg
Ja tam nie mam nic przeciwko ludziom przechodzącym przez jezdnie... Ba! Jak widzę że ktos stoi i czeka to się zatrzymuję chociaż i nie ma świateł - bo sama jestem takim pieszym od czasu do czau. Tak samo wypuszczam samochody wyjeżdżajace z ulic podporządkowanych - bo sama nie raz stałam kilka minut, ruch jak diabli i czasami nawet nikt się nie zatrzymał ale coraz częściej widze tą uprzejmość, że kierowca się zatrzyma i wpuści na główną ulicę.. ALE... Nie trawie ludzi niekulturalnych i bezmyślnych a takich można spotkac w osobach poruszających się pieszo jak i samochodem. Dziś jechałam autem i baba szła z wózkiem przez ulicę nie na przejściu tzn. wózek pchała i za rękę prowadziła naprawdę małe dziecko które było widac dopiero co uczyło się chodzić. Dziecko szło nieporadnie, bardzo powoli a ona sobie z nim idzie jakby nigdy nic, zatrzymuję się, śmieje, gada coś do tego dzieciaka... No komedia! A samochody stoją z obydwu stron i kazdy boi się ruszyć bo nie wiadomo co mamusi do łba strzeli skoro ma w głowie jedynie sieczkę. Sama jestem matka dlatego nie umiem ogarnąć tego co mysli sobie taka pseudo matka.... To, że ona chce się zabić to proszę bardzo, płakać za nią nie będę, jednego głupka mniej, ale że dziecko? Pewnego dnia ktoś sie nie zatrzyma albo po prostu nie zahamuję na czas i będzie wielka tragedia.

Gość kiedys tu byl temat
jakiejs matki, ktora miala pretensje, ze samochody trabia na nia jak idzie bokiem ulicy a nie chodnikiem:D Takze naprawde takie debilki istnieja

Gość matki po porodzie powinny
obowiazkowo przejsc dodatkowy kurs z ruchu drogowego:O Codziennie, doslownie codziennie jakas debilka wpycha sie na ulice. I nie mam tu na miejscu przejscia dla pieszych. najglupsze sa te, ktore pchaja wozek z noworodkiem. Wychodza nie patrza, bo i tak jak cos to samochod walnie w wozek przede wszystkim. No czy to jest normalne? Ja sie zastanawiam czy niektorym macierzynstwo nie odebralo szarych komurek.

Matki po porodzie powinny => Nikomu poród nie odbiera szarych komórek. Jak ktoś ich nie miał wcześniej to ciężko żeby nagle nabył.

Gość ala ma kota od dzis
moj wójek zabila taka dziewczynke wlasnie w 2006 roku, jest o niej filmik na youtube nawet. uderzyl mocno w samochód przed nim bo matka dziecka jak wariatka hamowala wl;asnie bo piesza wymuszala zeby wejsc na ulice. swoja wielkodusznoscprzyplacila smiercia wlasnej córki. moj wojek stracil trocjhe czasu w sadach bo z urzedu sprawa byla scigana ale oczywiscie nic mu nie zrobili bo z jakiej okazji, jedyne to sie nabiegal po policjach i sadach pzez ta babe co przed nim jechala.