Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiiik18

trampolina :D

Polecane posty

Gość kasiiik18

WITAM, MAM ZAMIAR ZAKUP TRAMPOLINY.. I TU SIE ZACZYNAJA SCHODY, PONIEWAŻ WYBÓR JEST WIELKI A CENY RÓŻNE.. HM.. WIĘC ZDECYDOWAŁAM SIE NA ALLEGRO.. i CHCE KUPIC W CENIE 450ZŁ ZA 244CM LUB W OSTATECZNOŚCI 180 CM.. TO MA BYC DLA DZIECKA PRAWIE 3 LETNIEGO, CZASEM DLA MNIE;P I MOZE JAKIES DZIECI TEZ SIE NAPATOLA;D HEHE..CZY TAKA TRAMPOLINA W TAKIEJ CENIE JEST DOSC SOLIDNA? BO WIEDZIALAM TAKIE ROZMIARY TEZ PO 700/800ZŁ.. MA KTOS TAKA TANSZA? JAK SIE SPISUJE? A TERAZ NAJWAZNIEJSZE; CZY LEPSZA BEDZIE TAKA Z SIATKA W SRODKU CZY NA ZEWNATRZ? CZY TA SIATKA W SRODKU NIE POPĘKA ZARAZ? PROSZE O PODPOWIEDZ BO ZUPELNIE SIE NIE ZNAM NA TYM.. AHA A MOZE LEPIEJ KUPIC DROZDZA A MNIEJSZY ROZMIAR? CZY TE KTORE MAJA ZMIEJSZONA ODLEGLOSC OD ZIEMI BO ZAMIAST 65CM NA 55 SA SERIO BEZPIECZNIEJSZE? BO MI SIE WYDAJE ZE JAK MOCNO SIE BEDE ODBIJAC TO MOGE O PODLOZE ZAWADZAC I TO GORSZA SPRAWA?? MYLE SIE?

Witak Kasiiik. Ostatnio właśnie zakupiliśmy trampolinę dla mojego chrześniaka. Ma pawie 3 latka. Znalazłyśmy ją w Biedronce. Jest na prawdę fajna i solidna. Ma 3,2 m średnicy, 4 porządne stalowe nogi. siatka zabezpieczająca jest w środku, ale to raczej nie robi różnicy bo i tak jeżeli byłaby na zewnątrz to nie będzie się skakać po sprężynach prawda? Z resztą uważam że taka siatka w środku jest bezpieczniejsza. Do tego rurki na których się montuje siatkę są zabezpieczone gąbką w razie uderzenia. Trampolina jest do ciężaru 200kg. No i najważniejsze cena 699zł. Trochę dużo ale za taką wielkość i wytrzymałość, warto było. Maluch ma radochę ogromną :) Także polecam zakup w biedronce!

Gość różafruża29
matko swieta,wyłącz tego CAPSa!!!!!!!

Gość kkkhkjhkjhkjgh
a co ci caps przeszkadza