Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bam bam

odpowiem na wszystkie pytania pan :)

Polecane posty

Gość czy oddawanie stolca
sprawia ci przyjemnosc?

Gość bam bam w pupke
j/w lubie

Gość malutka miiiiiii
czy po zrobieniu kupy wycierasz rowa do momentu aż papier będzie czysty, czy kończysz wcześniej?

Gość gafafasaada
wolisz sikać do zlewu, czy umywalki?

Gość ciekawsky631
1.strzelałeś kiedyś z napleta ze spustem na rękę ? 2.zjebałeś się kiedyś w towarzystwie ? ( tylko szczerze mi tu ! ) 3. jadłeś koze z nosa

Noxelia to pokazuje jaka jestes pusta a po zdjeciu widze ze masz chyba 16 lat i problem z narkotykami 🖐️

nei_nei bo to moze byc fajna zabawa :P poza tym jestem ciekaw poziomu dyskusji pan na kafe :P mychaaaa zamiast zadawac takie pytania porozmawiaj z nim to najlepsze wyjscie. Moze ma jakies kompleksy, moze sie boi, moze jest skrepowany sytuacja, mozna gdybac. Moze nie widzi problemu jezeli mu tego nie mowisz?

Uwazaj! To wciaga :P Ile masz lat, czy jestes w stalym zwiazku i kiedy ostatnio uprawiales seks?

nei_nei -Ile masz lat za chwile 25 skoncze -czy jestes w stalym zwiazku tak, od 1,5 roku, ale od 2 tyg mamy "ciche dni" - i kiedy ostatnio uprawiales seks? 2 tyg. temu

Gość ile razy od ostatniego
stosunku jechales na recznym?

-ile razy od ostatniego stosunku jechales na recznym? nie wiem, nie prowadze pamietnika :D

nei_nei -Czy byles jedna z osob, ktora zadawala mi pytania? Przegladalem Twoj temat, i jedno pytanie bodajze Ci zadalem (musialbym sprawdzic) :P

Gość czyli wiele razy rozumiem
skoro tak trudno spamietac ciche dnia daja sie we znaki

Czy miales kiedys wrazenie, ze Twoja partnerka udaje orgazm? Jesli tak, to czy pytales ja o to?

-czyli wiele razy rozumiem skoro tak trudno spamietac ciche dnia daja sie we znaki nie, nie daja od dobrego miesiaca ochota na sex duzo mniejsza przez te upaly :(

nei_nei -Czy miales kiedys wrazenie, ze Twoja partnerka udaje orgazm? Jesli tak, to czy pytales ja o to? Bardzo fajne pytanie :) Obecna partnerka ma orgazm za kazdym razem (min 1 :P) Dbam o to i szczerze mowiac nie wyobrazam sobie stosunku czy nawet pieszczot zeby nie mala. Pewnie dlatego, ze jest niewiele mlodsza od Ciebie i wie czego chce :) Obserwuje ja i widzac co sie z nia dzieje, nigdy nie mialem watpliwosci, ze to udawane :)

Czy dostales kiedys erekcji w miejscu publicznym na widok obcej kobiety(lub znanej, ale nie partnerki) jesli tak, to czy czules sie bardzo skrepowany

-Czy dostales kiedys erekcji w miejscu publicznym na widok obcej kobiety(lub znanej, ale nie partnerki) jesli tak, to czy czules sie bardzo skrepowany na sam widok?nie jezeli to mialo jakies podloze sexualne to tak (pocalunek z kolezanka na pozegnanie) skrepowania nie czuje zadnego, np. lubie sex w plenerze, i kompletnie nie czuje wstydu jezeli ktos zobaczy (tez sie zdazalo) nie podnieca mnie to, ale zupelnie nie przeszkadza :D

nei_nei Czy zdarzylo Ci sie masturbowac w towarzystwie kolegi? tak, majac moze 10 lat :D i zostalismy przylapani przez rodzicow haha

Czy zdarzylo ci sie uprawiac seks z partnerka, ktora byla nie calkiem swiez(rz?)a? Tzn, czy byles tak podniecony, ze fakt, ze brala prysznic np poprzedniego dnia zszedl na plan dalszy i chciales seksu mimo to?

nei... no a dlaczego takich fajnych pytan nie dostawałem wczoraj ??.. noooo :(.. ech.. teraz to juz za pózno . Popatrze co kolega nas to :D

-Czy zdarzylo ci sie uprawiac seks z partnerka, ktora byla nie calkiem swiez(rz?)a? Tzn, czy byles tak podniecony, ze fakt, ze brala prysznic np poprzedniego dnia zszedl na plan dalszy i chciales seksu mimo to? Nie. Higiena to dla mnie podstawa niestety albo stety :P