Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bam bam

odpowiem na wszystkie pytania pan :)

Polecane posty

To nie zwiazane z erotyka :P Pisalem juz o tym kiedys na forum (nawet wklejalem zdjecia) trenuje strongman (mam nadzieje, ze sie nie sploszysz :D)

no wybacz, czytam to forum ledwie od kilku dni, więc nie wszystkie tematy zdążyłam przelecieć ;P Znaczy duży chłop z Ciebie?

-Znaczy duży chłop z Ciebie? Mam 192 cm wzrostu i waze 125 kg Mam kolegow, przy ktorych czuje sie jak szczypior :D z drugiej strony idac ulica, zwlaszcza teraz latem wyrozniam sie z tlumu :P To pojecie wzgledne, ja uwazam sie za normalnego zdrowego chlopa :)))

omg... to przy Tobie czułabym się jak drobinka :D od jak dawna zaglądasz na to forum?

nei_nei -omg... to przy Tobie czułabym się jak drobinka moja ma 160 cm i 55 kg :D i jest super naprawde -od jak dawna zaglądasz na to forum? na kafe od paru lat (nie wiem dokladnie) ale inne dzialy - zdrowie, uczucia, praca.. na erotyczny z pol roku ale nieregularnie bo poziom bywa zenujaca niski

nei_nei -Nie rozczarowało Cię to, ze tylko ja zadaje pytania? Raczej nie. Jakosc wazniejsza niz ilosc... zawsze :D

Gość trytrytry
co na to Twoja kobieta, że przesiadujesz na forum o zabarwieniu erotycznym w pracy jest ??

Czy kiedyś jakaś kobieta zaproponowała Ci w łóżku coś takiego, ze poczułeś się skonsternowany? A jeśli tak, to co to było?

trytrytry -co na to Twoja kobieta, że przesiadujesz na forum o zabarwieniu erotycznym w pracy jest ?? Juz pisalem mamy ciche dni ostatnio, ale ogolnie z takich rzeczy sie nie zwierzam (troche prywatnosci tez potrzebuje) nie chodzi nawet o erotyczny, bo prowadze bloga na forum sportowym, gdzie opisuje treningi, i przygotowania do zawodow, i o tym tez nie ma pojecia. Nie uwazam, zeby to bylo na tyle istotne zeby jej o tym mowic, sam tez nie wiem co ona robi w swiecie wirtualnym, i nie pytam. Poza tym lubie rozmawiac o sexie, z nia nie mam takiej mozliwosci, a o kolezanki w realu z ktorymi bym mogl jest mega zazdrosna.

-Czy kiedyś jakaś kobieta zaproponowała Ci w łóżku coś takiego, ze poczułeś się skonsternowany? A jeśli tak, to co to było? Nie :) To chyba niemozliwe, lubie wyglupy w lozku, wiec nawet gdyby to byla nieznajoma i zaproponowala by cos o czym nawet nie myslalem, predzej bym zaczal zartowac z tego niz czul sie zaklopotany