Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maatyldaa

Pytanie dla znawczyń :-) Będzie coś z tego czy nie?

Polecane posty

Gość moze mi pomożecie
o Jezu ale macie dylematy..jesli sie nie odezwie w ciagu 2-3 dni to napisz mu smska w stylu....czesc....i co z tym porwaniem na tańce?:-)...bo mam ochote sie wyszalec:-) i wtedy zobaczysz..jak oddzwoni,albo odpisze i w zaleznosci co napisze to bedziesz wiedziec na czym stoisz a narazie nie kombinuj bo kazdemu moze cos wypasc. Jesli nic nie odpisze to bedzie oznaczało ze odwołujac tamto zaproszenie juz było nie tak cos:-)a jak cie znowu spławi to wiecej sie nie narzucaj..

Gość Maatyldaa
Dam znać jak poszło :-D

Gość Maatyldaa
A więc tak: Jednak mnie olał :-P Nie odezwał się do wczoraj, nie wytrzymalam napisalam pierwsza smska co słychać, szybko odpisał, że ok, ale ze zapracowany, ponadto praca mgr go goni, chwilkę poesemesowaliśmy, i to wszystko nie zaproponował spotkania!

Gość Belinea112162
Myśle że naprawdę praca... Zdarza się często tak że coś wypada.. Poczekamy zobaczymy czy zaprosi cie kolejny raz, jesli tak to mozliwe z tego bedzie..

Gość Maatyldaa
Najbardziej to dla mnie dziwne, że super nam się rozmawiało na 1 randce! nawet pytał kiedy planuje urlop bo byśmy się razem wybrali, nie wiem skąd ta zmiana...

Gość Dodtta
Moim zdaniem facet faktycznie moze być zajęty.... jeszcze jak napisałaś o tek magisterce to juz wogóle, wiem ile z tym latania, a przed obroną to juz wogóle sajgon! poza tym według mnie jakby Cię faktycznie olał to po prostu nie odpisałby na smsa...

Gość aaaaaaaaaaahhhhaaaaaaaaaaa
a nie mówiła..olał ci znam na pamiec facetów :P było nie pisac ;)

Gość Maatyldaa
re-minka --- hahaha dobre z tym zboczeńcem :-D

Gość ja54576
matylda a skad jestes?

Gość willow28
matylda,ewidentnie cie olal...;(

Gość ququrycku
fajnie mu sie z toba rozmawialo-ale zwyczajnie nie spodobalas mu sie:( Przemyslal sprawe i stwierdzil,ze nie warto sobie zawracac tylka

Gość ja54576
no naprawde...a by sie mogla sporo dowiedziec, jesli jest z woj. mazowieckiego;D

Gość 097898786875
nioooooooo jak jest z mazowieckiego a konkretnie z okolic piotrków tomaszów to bez obrazay dla nikogo ale spierdzelac gdzie pieprz rośnie hehehe;)

Gość abec
Faktycznie powodem moze byc zapracowanie, ale z drugiej strony skoro taki zapracowany to będzie na randki miał czas ganiać 35 km? Mówią że miłość nie zna granic więc poczekaj jeszcze trochę ale nie bez końca ;););)

Gość abec
;) z drugiej strony jeśli by mu bardzo zależało to znazłby czas, może nie bardzo mu zależy ;)

Gość a wiesz co ... :)
głupi koleś ;)

Gość Maatyldaa
hmmmm na pierwszej randce bardzo mu zależało i znalazł czas :-) może faktycznie odwidziało mu się... ale jak to mówią kij mu w oko :-P