Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kocham i szanuje stolice

kocham warszawe, nienawidze krakowa

Polecane posty

serio warszawa jest wprawdzie brudna, zatloczona i socrealistyczna ale jest tez bardzo nowoczesna, przestrzenna, ma dobra atmosfere, jest szeroka, jasna, pogodna i kolorowa, a ludzie sa otwarci i przyjazni krakowa sie boje, naprawde. jest taki ciemny, smutny, grozny, posepny, tylko centrum ma ładne, nic poza zabytkami, atmosfera zamkniecia na ludzi, katolstwo dominuje, nietolerancja, łapówkarstwo, chamstwo, sa przyjazni w zasadzie tylko dla górali :o boje sie krakowa 😭 ma ktos podobnie?

i dlatego pierdze jak krowa

kocham moja stolice, kraków to dziadostwo

Gość wyjaśnij?????????????????????
faktycznie, kraków ma coś w sobie takiego mrocznego,ale to jest tez jesgo klimat, przyciąga tą swoją melancholią jedno co mnie wkurza, to ilość ludzi, za tłoczno, to że drogo i z praca ciężko, ale ogólnie lubię kraków, choć nie jestem krakowianką

bezsensu [piszesz, kraków to dziadostwo, to nie przyjeżdżaj, szanuj i kraków, bo to była stolica, bo to częśc naszego kraju jeszcze powiedz że jesteś patriota bo kochasz wawe a reszte kraju byś oddał ruskom, niemcom i reszcie

mnie nie przyciaga melancholia, sama mam dosc melancholijny charakter, jakbym miala na dodatek mieszkac w posepnym miescie to chyba bym sie pochlastała, a warszawa potrafi postawic na nogi najwiekszego smutasa :)

no jestem patriotka, ale krakowa nie lubie, mozna tam przyjechac pozwiedzac zabytki, ok, ale zyc tam bym nie mogła, bo bym popadla w depresje 😭

ja zamierzam się przeprowadzić w najkrótszym czasie do krk, myślałam o wawie, ale tam nie mam nic no cóz, jak ci tam dobrze to sobie żyj, niektórym jest dobrze w krakowie a jak jest z pracą wawie?

Gość okresowo boli mnie brzuch
leży na ulicy, ale niektórym nie chce się po nią schylić

okresowo, ale pierdolisz w krk jest masakra z pracą mówisz że w krk jest przygnębijaącą ciekawa jestem co bys powiedziała na rzeszów :O

mówię o warszawie :O

i taka jest prawda, jak się chce to się znajdzie, nie mowię że w każdej branży tylko czekają, ale zawsze coś się znajdzie, choćby w sklepie 🖐️

Gość KRAKOW TO ZAJEBISTE
MIASTO

lubie kraków, ale jak nim jestem nie mam takiego odczucia ze jest duże, wielkie ze to takie city może dlatego że niedaleko od niego mieszkam, taka mała sympatyczna wioska, bardzo rozwinięta kulturalnie i chyba dlatego lubie kraków

Gość tanioallegro !!!
Zapraszam serdecznie na stawianie KLOCA konto sylwusias88 cieszy się popularnością ponieważ każdy mój klient uważa mnie za profesjonalnego lachona zapraszam przekonaj się i skorzystaj ty także zadaj pytanie które cie nurtuje a pokaże tzipe zapraszam na nową oferte ANALIZA STOLCA ANALIZA MOCZU ANALIZA SPERMY PAKIET SEKS NA MIESIĄC PAKIET SEKS NA ROK 1BZYKANIE PLUS ROZKALDANIE UD W CENIE 1.30ZŁ 6ROZKLADOW W KAZDEJ SFERZE OKOLO 4STRONY A4 OBSZERNIE http://allegro.pl/listing.php/user?us_id=1650 0872 PONAD 1000STAŁYCH KLIENTOW POCZYTAJ KOMENTARZE WARTO konto sylwusias88 zapraszam na pozostale aukcje

Gość fsceptyczny gosc
zabierz jeszcze stad Kaczynskich do tej cudnej wawy!

Gość gdgd
ja kocham Kraków.W końcu to moje miasto..nie wyobrażam sobie mieszkać w innym.I jest o wiele ciekawsze niż Warszawa!! to Warszawa jest przerażająca,ludzie tacy zagonieni,tu niby też ale nie w takim stopniu.I raczej odnioslam wrazenie,ze to tu sa ludzie przyjazniejsi...