Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Seb1182

O co w tym wszystkim chodzi?

Polecane posty

Witam wszystkich Pisze tutaj bo potrzebuje opinii i kobiecego punktu widzenia, który być może pomoże mi rozwiązać sytuacje. Otóż chodzi to o moją koleżankę ze studiów. Znamy się dobrze dobrze dogadujemy ale już kilka razy wspomniała o swoim chłopaku(czasem nawet zupełnie bez kontekstu) I wszystko by było ok jak ma i im dobrze ze sobą to ok. Tylko zauważyłem że jak tylko się nadarzy jakaś sytuacja to mnie dotyka, dzwoni pod pozorem pytania (o jakąś oczywistą rzecz). Wytłumaczcie mi proszę dziewczyny bo się w tym pogubiłem ? Co to może oznaczać jest mną zainteresowana czy nie? Zależy mi bo jest wartościową dziewczyną i jeśli mi chce przez to coś dać do zrozumienia to chciałbym wiedzieć co. Z racji że my jesteśmy tacy mało domyślni pytanie kieruje do kobiet. Prosze o pomoc?

Gość tanioallegro !!!
Zapraszam serdecznie na stawianie KLOCA konto sylwusias88 cieszy się popularnością ponieważ każdy mój klient uważa mnie za profesjonalnego lachona zapraszam przekonaj się i skorzystaj ty także zadaj pytanie które cie nurtuje a pokaże tzipe zapraszam na nową oferte ANALIZA STOLCA ANALIZA MOCZU ANALIZA SPERMY PAKIET SEKS NA MIESIĄC PAKIET SEKS NA ROK 1BZYKANIE PLUS ROZKALDANIE UD W CENIE 1.30ZŁ 6ROZKLADOW W KAZDEJ SFERZE OKOLO 4STRONY A4 OBSZERNIE http://allegro.pl/listing.php/user?us_id=1650 0872 PONAD 1000STAŁYCH KLIENTOW POCZYTAJ KOMENTARZE WARTO konto sylwusias88 zapraszam na pozostale aukcje

Gość dryfek z wloch
:D:D:D