Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nkmljljk

JESM BARDZO DUZO, JESTEM CIAGLE GŁODNA, A JESTEM CHUDA!!!

Polecane posty

Gość nkmljljk

a ja naprawde duzo jem, nie zwracam nawet uwagi co ile ma kalorii, potrafie n. na raz zjesc 4 gofry z bita smietana. Mam 167cm i waze 48kg, a chciałabym 50, bo mam mały biust i wygladam jak wieszak:-O boje sie,ze beda mi sie robiły zmarszczki wczesnie przez ta chudosc:( I włosy mi wypadaja jak jakiejs anemiczce:-O Mam 22 lata

Gość ssdsdddsd
ja mam tak samo, podobna waga i wzorst, tylko ejstem starsza

Gość nkmljljk
siostra sie ze mnie nabija ze tasiemca mam:-O Ty tez tak masz??? i nie tyjesz tez jak ja??

zapisz sie do endokrynologa (kolejki są na kilka m-cy), zrobi Ci badania hormonów tarczycy

Gość nkmljljk
Ewa 33 -- jakies pół roku temu miałam w przychodni badanie krwi no i tam wyszło ze tsh w normie, mysli Pani,że warto sie udac do tego endokrynologa?

Gość niusia4319
tez tak mam jem duzo a nie tyje a najwiecej slodyczy. ale ja nuie wygladam jak wieszak

Gość niusia4319
masz dobra przemiane materii to chyba powod do radosci:) lepiej byc chudym niz grubasem co jak zje batona to juz waga w gore

no jasne, ze lepiej byc za chudym niż za grubym, ale u autorki występuje, wg mnie, chorobowe podłoże tej niskiej wagi zwłaszcza, ze odżywia się normalnie, czyli nie glodzi skoto były badane hormony tarczycy... .. chociaż, nie pamiętam dokładnie, ale tam sie powinno badac 2 hormony i duże znaczenie ma ich stosunek procentowy do siebie, to nie jest już standawrtowe badanie i nie każdy chce je zlecać (wiadomo, koszty) poszukaj na necie teorii na ten temat i tak wyuczona idź albo do tego samego endo, albo, jak masz taka możliwość, to do bardziej "rozwiniętego" :) bo myślę, że wszelkie pasożyty ukl. pokarmowego są już wykluczone...

Gość to odwrotnie
niz ja (choc nie do końca) Jem mało, jestem ciągle głodna, a jestem gruba!

Gość Ajtajt
To tasiemiec!

Gość gość
Mam 21 lat 165 cm i ważę 40,5kg ... Jem ciągle co chwilę jestem głodna od zawsze byłam chuda co pół roku robię badania i mam wszystkie w normie już się pozegnalam z tym że kiedykolwiek przytyje :( zrobię sobie jeszcze badania czy nie mam pasożytów lub tasiemca ale lekarz powiedział że jeśli bym miała to wyszło w badaniami krwi i moczu ...