Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żona załamana 25 52

O moim męzu

Polecane posty

Gość żona załamana 25 52

Proszę go, błagam, żeby wyszedł z tym smrodem na balkon, na spacer, na dwór, a nawet niech lezie na klatkę, ale on i tak pali w pokoju przy małym. Jak można być wspaniałym kochającym ojcem, tak fajnie zajmującym się dzieckiem, a jednocześnie kopcić przy dziecku? Ostatnio wysłałam go z dzieckiem na spacer, bo chciałam w spokoju posprzątać. Już z okna zauważyłam, że prowadzi wózek i pali papierosa. Wózek głęboki, skierowany przodem do jego twarzy, więc cały ten dym leciał na dziecko! Co mam z nim zrobić? Kłócimy się o to non stop, ale to i tak nic nie daje. Siedzi na fotelu czyta gazetkę i pali, a w łóżeczku obok śpi nasz synek. Mamy pokój dla małego, ale w nocy muszę często do niego wstawać, więc łóżeczko póki co jest w naszej sypialni, ale jak tak dalej pójdzie, to wyniosę łóżeczko do pokoiku synka i najwyżej będę wstawać. Musiałam się komuś wygadać. Nawet seks uprawiam ze śmierdzącą popielniczką. Czemu to tak potwornie śmierdzi?

Gość laija
chorzy ludzie

Gość kiedys slyszalam
zeby napchac do papierosa paznokci:):):) naprawde tak slyszalam:) ze podobno jest taki smrod i smak ze niejeden po tym rzucil palenie.

Gość parę pytań
zapytaj się męża czy ma ochotę za parę lat siedzieć przy łóżku małego....ale w szpitalu?? sorry ale dla mnie twój mąż jest mega debilem a Ty też skoro tam jeszcze mieszkasz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość kanolda
twoj mąż to idiota

Gość kanolda
a jaki to problem przeniesc łóżeczko do drugiego pokoju

Gość wieśniak oraz burak
ale skoro dałaś mu się zapłodnić, to skazałaś dziecko na ojca - wieśniaka i buraka. Mówi się trudno ćmi fajury dalej.

Gość Dobromira 21
nie fajnie robi twoj maz, ale szczerze -mojemu etz sie zdarza i wtedy rycze jak glupia nawet przy jego rodzicach.

Gość samosiaaaa
naprawde wspolczuje, w nieciekawej sytuacji jestes, ja sama rzucilam to dziadostwo zanim zaszlam w ciaze, a palilam kilkanascie lat, dobrze ze moj nie pali tobie moge tylko doradzic abys probowala z M porozmawiac, na spokojne, jezeli to nic nie da, to moze wprowadz sie do pokoju dziecka z dzieckiem, postaw ultimatum, ze bedziesz tam "mieszkac" az zrozumie ze krzywdzi wlasne dziecko...? ja bynajmniej bym tak zrobila, wiem ze latwo sie mowi, ale szkoda tego maluszka i cos musisz zrobic aby to zmienic

Gość matka polka 5698
no zal...

Gość taka mentalnośc...
u mnie w rodzinie u kuzyna urodziło się dziecko i wszyscy cała rodzina, ojciec, matka i dziadkowie palili w pokoju, a w foteliku malutkie dzieciątko wdychające ten dym. Raz się z nimi pokłócilam, bo przyjechali do mnie i oczywiście wszyscy papierochy wyciągają (u mnie nikt nie pali), a ja na to, że jesli im nie szkoda swojego zdrowia i mijego, to niech chociaż o dzoecku pomyslą, no i zaczeło się... szkoda gadać. Dodam, ze to żadna patologia, wszyscy na stanowiskach itd, ale taka już polska mentalnosc, choć mam wrażenie, że powoli to się zmienia

Gość potrawka doprawka
istna patologia

Gość mapa1010
trzeba naprawdę walczyć z palaczami ,nie ,żeby odrazu kara smierci ale uczyć,ostrzegać może niech pomyslą coc o sobie i wejdą na stronęhttp://poznajdate.com/gadasa.html

Gość kolorytka
Ja tam byłabym za zakazem palenia ludziom którzy mają dzieci. I tego zakazu powinno się bardzo przestrzegać ostrymi karami karać!!!

Gość olunnia
palenie nie szkodzi

Gość hahaa to logiczne
wyprowadz sie do pokoju syna na noc :P i tam sypjaj :D

Gość lopu
?