Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fewferfferferferferferfer

wiele tracę przez swoją nieśmiałość

Polecane posty

jestem nieśmiała . niestety . i wiele osób to widzi określając mnie ,,zbyt skromną" czy spokojną nie mam też wiary w siebie nie wiem dlaczego tak jest ,może dlatego że w życiu trafialam na różnych ludzi którzy mi uświadamiali ,że jestem do niczego,a nie byłam na tyle silna żeby nic sobe z tego nie robić ,albo zerwać z nimi znajomość Ludzie mówią ,że jestem ładna . ale ja sie taka nie czuje . facetów często odpycham swoją nieśmiałością bo czasem taki do mnie podejdzie , zagada ,a już wyczuwa moją nieśmiałość co niektórzy podkreślają słowami ,, nie wstydź sie mnie " itd no i potem z takiej znajomosci zwykle nic nie wychodzi bo pewnie myslą sobie ,że jakaś drętwa jestem czy dziwna Studiuję medycynę , cięzki kierunek ,a nie czuję się zbyt zdolna mimo ,że jakoś sobie radzę czasem wpadam w dołki przez te sowje kompleksy , nie mam zbyt wielu znajomych.. paru mam ,ale to mało .. Co mam zrobić? Chciałabym być silniejsza

"Ludzie mówią ,że jestem ładna . ale ja sie taka nie czuje" jakbyś nie była toby nikt do ciebie nie zagadywał.

Gość Fafinette
spróbuj chodzić na siłownię 🖐️

hmm siłownia chyba nie sprawi ,że będę silniejsza psychicznie :(

jeszcze mój chłopak mnie dołuje ,czuje sie taka samotna cały czas.. staram sie żeby wszytsko było jak najlepiej ,ale czasem mysle czy nie lepiej byłoby poprostu skonczyc z tym wszystkim:(