Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewela rewela

co myslicie o tej kiecy? zbyt odwazna?

Polecane posty

Suknia nie jest ani odważna, ani ładna. Co do tych sukien to był topik, że suknie za tą cenę są z okropnego materiału i byle jak uszyte, więc nie radzę ich kupować. Sama poszłam do slubu w białej sukni, ale w czerwonym szalu, który zakrywał mnie prawie do tali i nikt mnie z Kościoła nie wygnał. Skoro masz ochotę i odwagę na czerwień to w niej idź i nie sugeruj się opinią innych.

Gość cvvccvcv
ogolnie fajne maja suknie i co z tego ze jakosc marna-jak to na 1 noc

Gość ewela rewela
ja nie mam zamiaru jej kupowac, bede taka szyc na zamowienie u profesjonalnej krawcowej, ktora dobierze material odpowiedniej jakosci.

Do ornatu księdza będzie pasować. A poważnie, pomysł, by łączyć dwa kolory głupi nie jest, szczególnie dla dojrzałej już panny, ale raczej wykluczyłbym kolory aż tak mocne. Spróbujcie w tym miejscu wyobrazić sobie np. złoty, czy błękitny. No i zdecydowanym błędem jest obszycie sukienki u dołu. Ktoś nie pomyślał, że będzie to wyglądało, jak ochrona przed przetarciem w teatralnej kurtynie. Jeszcze jedno - podczas poruszania się nie będzie to wyglądało już tak pięknie, a podpięte do jakiejś pętelki (żeby można było tańczyć) może całkowicie zatracić styl, jaki widzi się na zdjęciu. Moim zdaniem suknia na pokaz mody ślubnej, ale niekoniecznie na ślub.

Gość salianka
Odważna,ale piękna i oryginalna. Jakiś kwiat we włosy, delikatny bukiet (np.czerwono-biały przybrany zielenią) i będzie super. Jeśli uczynisz motywem przewodnim wesela czerwień to będzie dobra wymówka :D A na poważnie - zdanie rodziny olej - to będzie Wasz dzień,zorganizujcie go po swojemu,by po latach mieć wspaniałe wspomnienia.