Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ewaryst

Jak bezpiecznie UNIKNĄĆ SPISU ?

Polecane posty

Gość Ewaryst

Witam pewnie wielu z was tak jak ja uważa że spis zwł, wariant rozszerzony w zbyt szczegółowy sposób ingeruje w naszą prywatność . Uczulam was kochani że przez DWA lata dane bedą przechowywane wraz Z WASZYMI PEŁNYMI DANYMI ponadto będą one mogły być przesyłane za granicę także poza Unię europejską . PODOBA SIĘ WAM??????????????? Mnie nie, dlatego jak ktoś ma wiedzę jak tego uniknać tj nie dać się spisać tak żeby nie ponieść konsekwencji to piszcie .. Aha od prawnika wiem że te straszenie wyrokiem do 2 lat to pic dla zastraszenia ludzi...Pozostają grzywny ale żeby nie nękali grzywnami to może są inteligentne sposoby na uniknięcie tego spisu . Dodam że rozszerzony jest tak ułożony żeby zdobyć wasze pełne dossier ...nawet gestapo czy KGB nie miało tyle danych o ludziach. Może ktoś z waszych znajomych /rodziny pracuje przy spisie i zna sposoby na oszukanie systemu ? Kochani nie dajmy się -PISZCIE !!!

Gość asdfghgfhgj
Robisz z gówna problem. Co ileś lat robią taki spis i jakoś nikt nigdy sraczki z tego powodu nie dostał. Nie chcesz to po prostu nie wpuszczaj nikogo do domu i już.

Gość marcin84w
nie unikaj wpisu, naściemniaj ile wlezie.Pytają ile masz km do pracy? Powiedz prawdę że np.20 ale powiedz ze pieszo idziesz.itp

Gość julka19x
nie ściemniaj tych rzeczy które już o tobie wiedzą.np ze masz auto i dom.

Gość olgierdzikk
Hm ale wcześniej te dane niem iały prawa wyjść z PL oto autorowi chodzi i to jest s..syństwo.....

Gość Vinca
ja tam jestem dumna że ktos sie mną zaintereresuje

Gość Alien10
Ewaryst dobrze mówi! Ten spis to kolejna pułapka do jakiegoś nowego podatku czy ch... wie co jeszcze jakieś inwigilacje i innne takie. Chcą mieć wszystko jak na patelni pełna kontrola, mamy czasy jak napisano w Orwell 1984

a Ty wierzysz w to , ze bez podania danych w ramach spisu powszechnego bedziesz taka anonimowa :O? Masz konto w banku, ip komputera, istniejesz w PESEL , masz NIP itd, itp i myslisz , ze tymi danymi nikt nie obraca??