Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klara2345

Fochy?

Polecane posty

Gość eeldm
nawet burak gdy się zakocha świata nie widzi poza swoją buraczycą :)

Gość klara2345
aha - dobrze mówisz! tylko, że ja tego "nie fajnego faceta" bardzo kocham... i nie potrafie sie z nim rozstać... on mówi, że mam fobie, że on tylko żartuje, tylko że prócz tych żartów nic innego nie mówi

Gość eeldm
Jak znajdzie to gwarantuję, że dowiesz sie ostatnia.

Gość klara2345
też tak myśle, jednak nie potrafię... to głupia i ślepa miłość

Gość eeldm
Rozumiem, łatwo radzić. Na Twoim miejscu zaczęłabym go dyskretnie sprawdzać. Skoro Ty mu sie nie podobasz to kto?

Gość klara2345
ojjj ja już tyle razy przeprowadzałam śledzenie, przeszukiwanie w telefonie, na portalach internetowych, pocztach, komunikatorach - dodam że miałam hasła - a co najlepsze zgadywałam, bo były bardzo do siebie podobne, wystarczyło że podał mi jedno...

Gość aaaaaaaahaaaaaaaaaaaaa
"aha - dobrze mówisz! tylko, że ja tego "nie fajnego faceta" bardzo kocham... i nie potrafie sie z nim rozstać... on mówi, że mam fobie, że on tylko żartuje, tylko że prócz tych żartów nic innego nie mówi" bo to jest toksyczne dlatego. To nie miłość a wrecz pasozytnictwo z jego strony. On sobie twoim kosztem podnosi samoocene a ciebie wprowadza w kompleksy czy on miła jakies dziewczyny wczesniej? czy one kwitły i były radosne przy nim czy wrecz odwrotnie? ten facet chyba kochac nie umie a jak umie to niestety nie ciebie. Wiec odejdz. Ja rozkwitłam przy moim obecnym :)

"Rozumiem, łatwo radzić. Na Twoim miejscu zaczęłabym go dyskretnie sprawdzać. Skoro Ty mu sie nie podobasz to kto?" ktoś :P kto inny :P no bo jemu nic nie pasi w tobie wiec wogole po cholere jest z toba? po to aby sobie pogadac jaka to brzydka jestes? nie kumam faceta? jakiś popaczony :o

"nawet burak gdy się zakocha świata nie widzi poza swoją buraczycą " no i własnie O TO CHODZI niech znajdzie sobie buraczyce taka jak on a ciebie zostawi dla fajnego faceta ...takie wiesz ..ggrrryyy :p ;)

Gość klara2345
co do jego wczesniejszych dziewczyn... nawet nie wiem z kim on byl, wiem tylko tyle ze ze mną jest tylko tak dlugo...

co do jego wczesniejszych dziewczyn... nawet nie wiem z kim on byl, wiem tylko tyle ze ze mną jest tylko tak dlugo..." aaaaaa no to nie wiem czy sie cieszyc czy płakac

Gość klara2345
dodam że jesteśmy młodzi, ja mam 20 lat, on jest 2 lata starszy...

Gość klara2345
dodam że jesteśmy młodzi, ja mam 20 lat, on jest 2 lata starszy...

Gość eeldm
Kobieta powinna rozkwitać przy facecie, jak to powiedziała któras z dziewczyn wczesniej Zastanów się co daje Ci ten związek. Zrób listę plusów i minusów

Gość eeldm
Masz całe życie przed sobą. Uwierz. Jeżeli cos ci teraz nie pasuje to z czasem bedzie gorzej...

Gość klara2345
praktycznie nie pasuje mi nic. wiec tutaj sama sobie odpowiadam.

Gość LepNaMuchy
Czy on jest o ciebie zazdrosny i pokazuje to?

Gość klara2345
nie pasuje mi jak sie do mnie odzywa, jak mnie traktuje, jak sie zachowuje...

Gość eeldm
Wyobrażasz sobie z nim życie?

Gość klara2345
zazdrosny jest, tzn tak mi sie wydaje, jak tylko z kims pisze, rozmawiam mimo teog ze on wie zo to kolega, ktory np na dziewczynea ma dobre relacje ze mna, obraza sie, unosi, wymysla glupoty

Gość Rozowa lornetka
jak sie zachowuje wsrod waszych znajomych ? Jak cie przy nich traktoje a jak traktoje inne kobiety?

Gość eeldm
Miałam kiedyś faceta, który liczył mi każda fałdkę. Jestem do dziś szczupła i wysoka. Jednak nabawiłam sie dzieki niemu bulimi. Na szczeście kolejny facet szybkow wyleczył mnie z kopmpleksów i choroby...

Gość klara2345
Rozowa lornetka - nie mamy wspolnych znajomych wiele, ja mam swoich on swoich, ale czesciej spotykamy sie z moimi, jak mnie traktuje, np kolezanka jak przyjdzie ze swoim chlopakiem, siadaja razem, przytulaja sie, rozmawiaja, my siedzimy osobno

ja np. wcześniej chodziłam w spodniach i jak byłam z moium byłym to przewaznie na szaro albo czarno, jakos tak nijako. Dopiero jak się z nim rozstałam i zaczełam być z obecnym Rozkwitłam. Zaczełam zakładać sukienki, spodniczki, pasurki, włoski. Poczułam sie pieknie i bardzo bardzo kobieto. Zresztą on strasznie to lubi, zachwala i na tym to polega :) Mi sie to strasznie podoba i jemu również :) P. S dodam tylko tyle ze on z siusiakiem ma wszystko w porzadku a co za tym idzie moje piersi są piękne :P :D (rozumiesz o co mi chodzi?)

Gość klara2345
jeżeli już mowa o siusiaku to ten jego też jest dobry i nie ma z tym zadnego problemu... dlateog nie wiem czemu on sie tak zachowuje

Gość eeldm
w życiu trzeba pocałować kilka ża, żeby w końcu trafić na księcia :) on jest Twoja ropuchą

Gość serniczek z truskawczkami
cvzy powiedzial ci kiedykolwiek ze mu sie podobasz?

Gość klara2345
jak już powie, że np czemu mam nogi do szyji?! lub weźmie moje zdjecie i w programi powiekszy piersi, i stwierdzi ze sie obrazilam, to wtedy mowi ze mu wszystko pasuje

"jeżeli już mowa o siusiaku to ten jego też jest dobry i nie ma z tym zadnego problemu... dlateog nie wiem czemu on sie tak zachowuje" to my ci juz powiedziałyśmy :) 1. siusiak 2. szuka innej 3. zakompleksiony i sie wyzywa na tobie 4. nie kocha 5. burak moze ma jakąś taka sama jak on buraczyce na oku 6. i wiele wiele innych. a pytałaś go?

Gość eeldm
zapytaj go jakie to cechy wewnętrzne w Tobie ceni skoro powierzchowność mu nie odpowiada? Bo jeszcze się okaże :) że zakochał sie w Twojej duszy :)