Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiedy czas na 2 dziecko

czy dajecie rade

Polecane posty

moja mala właśnie skończyła 2 lata.... ja od dawna pragnełam miec 2-gie dziecko jednak ciagle sie bałam ze ona za mała i nie dam sobie rady moge liczyc tylko na pomoc męża pracujemy tez zmianowo wiec jedno z nas jest zawsze w domu z dzieckiem .... moze sa tu mamy ktore licza tylko na meza i maja wiecej niz 1 dziecko

Gość mama mikolajka , 3 lata
ja mam 1 i nie chce wiecej!

ok skoro nie chcesz to masz do tego świete prawo ... ja chce tylko tak chciałam sie zapytac mamktore mama roznice okolo 3 lat i nie maja zadnej pomocy do dzieciaczków jak jest ...

Gość a jaka Ty chcesz miec pomoc ?
bez sensu zupełnie skoro mała ma dwa lata to jesli teraz zaszlabys w ciaze to akurat spokojnie posłałabys ją do przedszkola, sama na macierzynskim dasz sobie rade z małym dzieciem, pozniej złoebek i juz

Gość mimi /
ja mam czworo rodzenstwa. moja mama rodzila nas z odstepem co 2 lata i dala rade sama z pomoca babci. moj ojciec sie nami nie zajmowal i nie pomagal mamie w niczym. ja mam dwojke i tez daje sama rade. maz bardzo duzo w delegacji ale jak jest w domu to zajmuje sie pociechami:)

wiem ze panikuje ale to przez mame i tesciowke nagadaly mi że z dwójką to juz strasznie ciezko ze one bez pomocy babci to by sobie rady nie dały ... a jeszcze w domu cos zrobic itd. z mężem planowalismy mala roznice miedzy dziecmi

widzicie u nas to wyglada tak mąż pracuje na nocki w dzien spi do ok. 15. od pon. do pt. ja pracuje w sobote i niedziele po 12-15 godz. ( czesto 7-22)

Gość ja mam 2 kę dzieciaków
odstęp 3 lata i 3 miesiące. I napiszę tak, zero pomocy mamy, tesciowej itp i tak naprawdę to ciężko być matką dwójki dzieci bez pomocy babć........owszem starsza poszła do przedszkola ale ja będąc sama w domu musiałam ciągnąć w pogodę i niepogodę noworodka czy potem małe dziecko by starsze zaprowadzić czy odebrać z przedszkola, więc to cała wyprawa i masakra, choć przedszkole mam pod nosem....