Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hahahehheehhehehe

ALE GO ZAŁATWIŁAM!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość hahahehheehhehehe

mój fagas gapi sie na cycki i tyłki innych i mnie to strasznie wkurwia i cały czas zadymy o to robie niedawno jeszcze sie kryl (ale widziałam jak mu gały latają) żebym mordy nie darła a potem mnie olewal i mówił co z tego jebany postanowiłam odpłacić pięknym za nadobne gdy gdzieś szliśmy patrzyłam na rozporki innych facetów jego kolegów wszystkich on o mało nie eksplodował w końcu zapytałam jednego przy moim czy mi pokaże kutasa bo mój sie patrzy na cycki i tyłki gołych bab i mówi co z tego a ja chce patrzyć na inne wacki a przes spodnie nie widac mój o mało nie jebną jak długi od tej pory mój ukochany nie patrzy na inne tylko na mnie i sprawdza czy mi czasem gały na boki nie latają ;)

Gość takie jest życie ....
hahahahahahahahaha! :D:D:D świetne!

Gość hahahehheehhehehe
i tak ma byc skoro oni sie gaia na inne to my tez możemy ale pewnie zaraz pojawi sie jakis hipis który pierdolnie starą gadke o mężczyznach maczo którym wypada to robic i kobietach złych sukach i oczywiście zaraz mnie zjadą

Gość ssdsdddsd
ale jestes glupia, widocznie juz cie przeruchal na wzystkie strony i sie znudzil toba, i tak cie zostawi dla innej :O

Gość hahahehheehhehehe
a i rozpierdykają mnie ich teksty ze tylko pedał nie spojrzy ooooo to jest świetne

Gość hahahehheehhehehe
jest stary i plastusiowaty a ja młoda i sexy on sie raczej boi zebym to ja nie odpłyneła ;0

Gość hahahehheehhehehe
sddsdsd ojjj chyba cie twój zostawił dla innej albo urażony i zbulwersowany maczo sie odezwał :)

Gość kokoszanelllll
dobre laski tak trzymać:)

Gość yuyuyuyupijaj
te tak zalatwie mojego dupka

parę dni temu były na necie artykuły, że dziś jest dzień bez stanika i oczywiście pokazywali laski z cycami na wierzchu ( nie ważne że z sylikonowymi ) więc ja sobie tak pomyślałam : a dalczego by nie zorganizować dnia gołego fiuta? żeby wszystkie te męskie ścierwa jednego dnia chodziły bez majtek i my byśmy mogły porównywać ktory jakiego choooja ma???? skoro oni traktują kobiety jak przedmioty to oni sami też na takie traktowanie zasługują !!!

Gość yuyuyuyupijaj
prawda!!!!! ich tez przydało by sie zaszmacić traktują nas przedmiotowo i oni powinni być potraktowani

niby dlaczego ja jako kobieta muszę co chwilę wszędzie oglądać gołe dupy i cyce?????? idę do pracy ( pracuję z facetami ) a tam kalendarz z gołą lafiryndą, włączam tv a tam gołe dupu, otwieram gazetę a tam gołe duypy, jadę autem za miasto a tam dziwki stojące przy lesie chcące sie ruchać.... kurwa mać.... chcę więc tak samo pooglądać te męskie kutasy, ciekawe co tam ciekawego macie w majtkach, jakoś tego to boicie się pokazać prawda?????

Gość hahahehheehhehehe
ulaa czuje to samo myśle to samo zajebiście mnie to wkurwia

a potem kolega z pracy składa mi propozycję seksualną.. a ja nigdy męża nie zdradzę... ale wiadomo jak faceci oglądają wszędzie napalone gołe laski to myslą, że kazda kobieta to kurwa !!! Ktoś za to wszystko powinien beknąć... tak mnie to wkurwia, że chyba nie wytrzymam !!!!!!

Gość hahahehheehhehehe
mnie też te szmaty wkurwiaja i ci debile którzy na nie patrzą a potem sie słyszy o gwałtach i napaściach gdyby nie szczuły nic bu sie prawdopodobnie nie stało

Gość fgdfdffgfg
sama dajesz dupy bez slubu, wiec jestes szmatką i tyle. i bardzo dobrze ze sie oglada za innymi, w koncu i tak cie kopnie w dupe

Gość facecisapodobniby7b7y7
też mają czasem podobne gierki jak Wy, podtekst był taki: "ciekawe czy się oburzy jak zaczne się gapić na inne, jeśli nie to ma mnie w dupie i pewnie daje innemu".

Gość facecisapodobniby7b7y7
....le jeśli zareaguje zbyt impulsywnie to czas się ewakuować"

Gość hahahehheehhehehe
to mók jedyny facet jakiego miałam z jakim spałam i mamy 5 miesieczne dziecko nie mamy ślubu bo ja nie chce choć mnie o to błaga jakby co to sie zmyje i moge sie założyć że piszą to stare kurwy które są zdradzane i żal im doupe ściska pierdole to lepiej bierzcie ze mnie przykład a i wątpie żeby mnie zdradził kiedykolwiek nie wiecie jak wyglądam ja a jak on szkoda że nie widzicie na co sie gapią i co robia wasi mężusie za plecami ja mam to z głowy hahahhhehaeehaeahhaehhehehheahaehhaehaehaeehaeahheehehahhehheahaehhaeeahhehhehehaehaeeheaheahehehheh