Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamadzieic26

bakteria-warzywa

Polecane posty

Gość mamadzieic26
czy sprawa troszkę nie przycichła>?

Gość ja nie jem i nie daje
moja matka pracuje w gastronomii, obsługują stołówki szkolne i dostali kilka dni temu pismo z sanepidu, ze nie wolno im podawać surowych warzyw i owoców do czasu wyjaśnienia sprawy. Nie wiem czemu o tym się nie mówi głośno. Kupuje truskawki bo wiem, ze są nasze z PL (bo wiem od kogo je kupuje) innych owoców nie jemy. Warzyw żadnych tylko mrożonki na zupę.

Gość mialam faceta
mieszkam w de i jem warzywa i owoce i zyje.

Gość mamadzieic26
no to już nie wiem...........

Ja we Francji tez teraz swiezych warzyw i nie kupuje.... niby tez u nas trabia zeby nie panikowac, ale ... pomidory jakie mialam w domu na sos przerobilam :P Owoce dobrze myjemy i w miare mozliwosci obieramy, ale tez sie nimi teraz nie objadamy, raczej wykanczamy to co w domu jest a nowych juz nie kupujemy .... nic sie nam nie stanie jak przez te kilka dni, do wyjasnienia sprawy, troche ze swiezyzna przystopujemy ;) .... na szczescie istnieja mrozonki i musy owocowe ;) :D

Gość Hart H.
a ja jem owoce i warzywa i mam to w dupie, ile tych chorych osob na swiecie jest ? 10 ? 100 ? 300? na 8 miliardow ? na zapalenie plluc czy grype tez mozna umrzec a jest znacznie popularniejsze chyba, wiec jak bede miala pecha to cos bede miala pecha, co roku strasza jakas choroba bo firmy afrmaucetyczne zaraz beda zbijac kase na szczepionkach a chory bedzie moze tysiac osob