Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiaaa211111111111

czy brzydka dziewczyna może mieć powodzenie?

Polecane posty

Gość kasiaaa211111111111

wśród facetów?czy jak jakiś jej sie trafi to już ok?

Gość takie jak zwis na szelkach
to na pewno nie, ale moge sie zalozyc ze jestes ladniejsza o wiele:)

Gość sjska
Wstaw foto, to Ci doradzimy co zrobić żebyś była ładniejsza. A może jesteś tylko o tym nie wiesz? I problemem jest niska samoocena?

Gość gengov
nie ... Dziewczyna przecietna moze miec powodzenie , brzydka raczej nie .

Gość gengov
znam laske ktora nie jest ładna , nie jest tez brzydka , ale ma powodzenie .. duzo sie usmiecha . Moze to jest klucz do sukcesu ..

Gość sjska
charyzma tez duzo robi ;)

Gość kasiaaa211111111111
bo w sumie to zawsze byli jacyś faceci którzy się mną interesowali..czy w klubach podchodzą..choc tam sa pijani to się może nie liczy.. ale sam fakt ,że miałam paru facetów i zawsze sie ktos tam interesował znaczy ,że nie jestem brzydka?

Gość kasiaaa211111111111
zdjęcia nie wkleje jestem za mało odważna ;) ale wysyłałam pojedynczym facetom na chacie tak z ciekawości to nikt nie powiedział ,że jestem brzydka . nawet przy tym lepszym pisali ,że piekna i takie tam ;)

Gość fgfdsssssg
kozi bobek zacznijmy od Ciebie;] Kasiu na to nie ma reguły... brzydkie tez moga byc podrywane.. moga miec to cos w sobie... wstaw fotke to ocenimy

Gość fgfdsssssg
to moze daj e-mail i powysylasz nam;P

Gość ytytytytytyt
kasiu - może obniż lekko wymagania

hola hola, a dlaczego by nie? ja wcale nie jestem piękna ważę 90 kg i mam powodzenie. Dlaczego? Dziewczyny bo wierzę w siebie i jestem otwarta do ludzi każdy może ze mną po ludzku porozmawiać bez żadnych skrupułów. Jestem w stałym związku i nie narzekam. Nie jestem piękna ale o pięknym wnętrzu. Pamiętajcie że nie każdy facet patrzy na wygląd. Ale też nie za każdym trza się uganiać. Ja po prostu zdobywam nowych kolegów przyjaciół bez żadnych głębszych aluzji czy oczekiwań. Po prostu jak ma zaiskrzyć to zaiskrzy bo przyjaźniąc się/ kolegując zdobywasz zaufanie, i inne cechy charakteru co też facetów przyciąga, wiedząc że niestety ale my też wcale święte nie jesteśmy na pewno patrzymy na wygląd faceta a same złościmy się że oni na nasz wygląd też

nie to ladne co ladne tylko to co sie komu podoba to co jest brzydkie w twoich oczach nie musi byc koniecznie brzydkie dla innych to tyle :)