Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kdlkdls

Facebook

Polecane posty

Gość kdlkdls

Mam pytanie... Jakiś długi czas temu weszłam na konto swojego partnera, nie wiedział o tym ale zmienił na drugi dzień hasło, teraz znów poznałam hasło, weszłam wczoraj i dzisiaj znów zmienione.. skąd on to może wiedzieć? miałam swoje powody ale to dłuższa historia

Gość elisa-
a może profilaktycznie zmienia codziennie ;) nie znam sie na facebooku ale moze gdzies tam jest ostatnia data i godzina logowania?

Gość kdlkdls
własnie ja nigdzie czegoś takiego nie zauważyłam a głupio się czuję, ponieważ on jest kochany i nic nie mówi na ten temat..

Gość kdlkdls
nie zmienia profilaktycznie na pewno.. takie hasla co on ma to nie szansa sie domyslic

Gość asdfghjhkj
a dlaczego grzebiesz mu w tym fejsbuku?

Gość kdlkdls
założyłabym tym samym drugi topic-to długa historia, pytanie dot. facebooka

Gość kdlkdls
ktoś odpowie?

Gość taka jedna sobie marta
a może po prostu zainstalował jakiegoś szpiega na kompie co mu robi zrzuty z ekranu i widzi w czym grzebiesz jak go nie ma..

po pierwsz może być tak że ktoś ze znajomych widzi że jest dost zależy jaki to portal i mowi mu ze byl a wcale go nie bylo i zmienia haslo bo mysli ze mu sprawdzasz albo ktos sie wlamuje. po drugie sa programy ktore ulatwiaja takie przeglady czy mu nie wchodzisz tam i tu po trzecie nie masz prawa bez jego zgody nawet jesli poznalas haslo do niego wchodzic. Kieruje toba brak zaufania do sowjego partnera skoro go szpiegujesz.... weź się dziewczyno ogarnij skoro jesteś z nim to troche mu zaufaj a jesli nie umiesz to pomylilas facetów i ten jedyny gdzies się jeszcze błąka

Gość taka jedna sobie marta
o to co pisze angelina to wszystko prawda. A co do facebooka to jej teoria jest najbardziej prawdopodobna. Widzą go znajomi na czacie że jest dostępny a on wie żę go nie było , więc sprawa jasna

Gość to jest tak
jak z nk, ale że ten twój facet ma taką cierpliwość do ciebie to mu się dziwię