Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurzona zachowaniem mezczyzn

Dlaczego jestescie tacy glupi?

Polecane posty

Podam moj przyklad. Pisze z pewnym facetem kilka lat starszym. Napisał sam do mnie i obiecał w czyms mi pomoc, za kazdym razem piszac "inaczej" niz do wszystkich. denerwowalo mnie to, nie bylam przesadnie mila a on wrecz sie narzucał. Nie zerwałam z nim kontaktu ze wzgledu na ta pomoc ktorej mial mi udzielic... On wykorzystal okazje, chcial prywatne numery tj. GG, komorki i innych, cos wymyslilam i wiem ze do okreslonego czasu ma mi pomoc, pozniej niech sie cmoknie. W pewnym momencie troche wyluzował więc byłam zadowolona, a za chwile znowu wyskakuje mi z tekstami, ze jestem piękna, ze chcialby sie spotkac, ze teskni za mna.. litosci! pisalam z nim kilka razy a ten sie napalil jak nie wiem. dodam ze to stary kawaler, prawiczek . Teraz bez powodu gdy zaczelam byc mila(myslalam ze odbierze to normalnie ) , to on zaczal do mnie chlodno pisac. Nie przeszkadza mi to, ale wiem ze zaraz bedzie inaczej, a ja mam dosyc takiego pogrywania. Ma mi tylko pomoc i niech sie buja:/ na co on liczy? kolejny frajer.. zawsze tak jest niezaleznie od tego czy ktos mi sie podoba czy nie. gdy ja zaczynam pisac mniej obojetnie niz dotychczas, WY sie wycofujecie. Myslicie ze dziewczynie zalezy tak od razu? Owszem znajda sie glupie pindy co same za chlopami ganiają ale ja do takich nie należę:) I to ze jestem mila nie znaczy ze mam zamiar z Wami zaczynac :) Ogarnijcie sie chlopy. Macie cos na swoje usprawiedliwienie?

Gość efrht
wykorzystujesz jego emocje zeby otrzymac pomoc a potem chcesz mu kazac spadac? to z toba jest cos nie tak głupia kurwo :o

Gość cbvccvbcbfdgdfg
chwalisz się, czy żalisz?

Gość jack ill
sama jesteś głupia pinda

a tak wogóle o co Ci chodzi? jestes miła, jak chcesz pomocy, wtedy przymykasz oko na cokolwiek, daj znac, ze tez jestes zainteresowana, a potem sie dziwisz, ze ktos smie myslec, ze ma jakies szanse? zastanów sie nad soba. DOROSNIJ, albo idz do psychologa. Współczuje

sam mi zaproponował, rownie dobrze moge ja otrzymac od innych. Od poczatku byla jasna sytuacja opierajaca sie tylko i wylacznie na pomocy obustronnej - on mi w czym innym, ja jemu w czym innym . a ten sobie pozwala za duzo, ale boje sie jednej rzeczy, ze juz tak go wtajemniczyłam i teraz by zrezygnował.

jestem miła, bo do nikogo nie potrafie byc chamska!! ale nie na tyle zeby myslal, ze mi sie podoba. bo go spławiam ale w delikatny sposob. a on jest niezbyt urodziwym starym chlopem, po 30stce, mysli ze glupia znalazł. postaw sie w mojej sytuacji ;]

Gość ismena455435
jak ten facet się nazywa? podaj chociaż imię bo do mnie pisze tak samo facet po30 co go tylko raz spotkałam i kilka razy pisałam a ten od razu pisze mi, że się stęsknił, że jestem super i żebym mu nr komórki podała

takich facetów jest mnostwo, ale jego imie zaczyna sie na P.

Gość ismena455435
ee to nie ten sam ale też mnie wkurwił! chce normalnie sobie popisać, pogadać a ten od razu z takimi tekstami, ja pierdole:o oni myśla, że dziewczyny są tak naiwne?

Laski-nie stawaim sie w roli obroncy gatunku meskiego-ale wezcie wy spokojnie przemyslcie swoje postepowanie, bo mam dzikie wrazenie, ze ktos was skrzywidził i nie dorosłyscie do kontaktów z Mezczyznami. troche pokory i szacunku do ludzi zalecam. dorosnijcie.

Gość ismena455435
no dobra, ale jak ja piszę z szacunkiem to kolesiowi się wydaje, że jestem nim zainteresowana! a tak nie jest! jak delikatnie mu m owię, że nie jestem zainteresowana głębszą relacją to wielki foch

Gość hjhjhjjhj
do mnie też sie taki jeden dowalał :D byłam miła,ale do czasu.W końcu kazałam mmu spierdalac i..spierdolił :classic_cool: wiec czasami tylko wprost trzeba powiedziec,moze nawet jest to chamskie,ale wtedy na pewno to do nich dotrze.

Gość bobojkuti
rozwiązanie jest proste nie zadawajcie się z facetami z którym się podobacie.