Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość askaaaaaaaaaaa

PORADZCIE JAK ZAMASKOWAĆ TE RURY :( I JAK POMALOWAĆ MOJ POKOJ.

Polecane posty

Gość askaaaaaaaaaaa

Chcialabym nie wieszać firany ale nie mogę przez te durne rury. niedosć ze sa na całej szerokosci tojeszcze sa krzywe :) chce tez pomalowac pokoj ale nie wiem na jakie kolory. zawsze mialam piaskowe, zolte ale mam ochote na cos zywszego. Z tymi rurami to szukałam już jakiś rad ale na większosci stron pokozane jest jak je zabudowac regipsami. Nie jest to duzy koszt ale mi nie ma kto tego zrobic a nie mam tez tyle kasy zeby placic za robote obcemu. pomalowac je w kolorze sciany... jak widac na zdjeciu sa wielkie i jest ich duzo, nie zgubia sie. najgorsza jest ta pozioma u gory. meble mam ciemno brazowe ze srebnymi ramowkami ( z bodzio - zaraz poszukam linku a wersalne bezowa z brazem. http://images37.fotosik.pl/856/ef5eeafada39d3d4med.jpg http://images43.fotosik.pl/903/c9e830a88cbae484med.jpg

Gość askaaaaaaaaaaa
zadnej rady...

Gość niemozliwe ,ze ona studiuje
rurki zamaskuj szalem ;) pomaluj je na ten sam kolor co ściany ;)

Gość tak a jak dostaniesz
kto ci tak pokoj obrurzyl?

takie rury pod sufitem też mam, obudowałam je regipsami, pomalowałam na biało, jak sufity jeśli rury są zimne, to można tam bluszcza albo cissusa albo hoję zapuścić ew. owinąć je ładną tkaniną, organzą czy inną, stylową, pasującą do wystroju reszty pionowa w kącie pewnie będzie zasłonięta meblem, te na dole chyba musza zostać, pomalowane tą samą farbą, co ściana za nimi (mam stare, żeliwne kaloryfery pomalowane emulsją tą samą, co ściany i nie wygląda to źle)