justys_920 0 Napisano Czerwiec 3, 2011 Szukam dobrej pani ginekolog w Gdyni Chyloni. to bedzie moj 1 raz wiec nei chce trafic na jakas wredna babe. Poszlabym do jakiegos mezczyzny ale moj chlopak mi nie pozwala... :( Jeszcze mam jeden problem... Znacie jakis dobry spobos, lek na zwalczenie brzydkiego zapachu z buzi? Meczy mnie to strasznie... :/ Prosze i jakies porady Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dorcia33 0 Napisano Czerwiec 6, 2011 Nie ma dobrych ginekolozek w gdyni.Jesta za to dr Kielkowski,super lekarz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dr Skweres z Gamety Napisano Czerwiec 7, 2011 jak masz zaborczego chlopaka mozecie isc razem. Ten lekarz jest tak zapracowany (na wizyte czeka sie do 3 miesiecy!!!), ze nie bawi sie w zadne zabawy w 'chowanego'. chlopak moze sobie siedziec caly czas przy biurku z ktorego 'wszystko' widac :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys_920 0 Napisano Czerwiec 8, 2011 a jak pozbyc sie tego nieprzyjemnego zapachu z buzi... ? :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość w najgorszym przypadku Napisano Czerwiec 9, 2011 powodem brzydkiego zapachu jest brak zastawki w zoladku i to powoduje uwalnianie gazow do jamy ustnej. leczy sie operacyjnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach