Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Ewusiak89

Bachory biegaja mi pod oknem i wydzieraja sie !!

Polecane posty

Go艣膰 glupie bachory
porozganiaj towarzystwo postrasz czyms

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
we艣 nape艂nij woreczki z wod膮 i rzucaj w nich :P:P troche dziecinne ale polec膮 odrazu do mamusi sie poskarrzy膰 i nie wyjd膮 do ko艅ca dni ;p;p

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tak jest wsz臋dzie
Trzeba czeka膰 na zim臋, wtedy siedz膮 w domach.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 boze.....................
u mnie to samo........ mieszkamy na strzezonym osiedlu i takie podworko przed ochrona jest matki powypuszcza艂y tu dzieci i tragedia........ dr膮 g臋by jezdza hulajnogami i rowerami stukajac o ziemie jest jeden wielki huk, mam ochote w艂膮czyc g艂osno jakies piosenki ktore zwieraja przeklenstwa to moze matki zabiora te bachory.....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 glupie bachory
Ja na ten przyk艂ad wskakuj臋 w dziadkowe pantalony, na g艂ow臋 zak艂adam mamine rajtuzy i pohukuj膮c niczym sowa 艣nie偶na w okresie godowym, biegam dooko艂a podw贸rka znacz膮c sw贸j teren strugami moczu, jab艂kami nawozu i zielonkaw膮 plwocin膮 :classic_cool:

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 takie jest 偶ycie....
nie pami臋ta w贸艂 ja ci臋l臋ciem by艂:D mnie najbardziej wkurwia chamstwo doros艂ych, dzieci to tylko dzieci:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lonsona
u mnie to samo, s膮siadka zajmuje si臋 pilnowaniem dzieci i ci膮gle ma oko艂o 5 bachor贸w, jak jest ciep艂o to s膮 w ogr贸dku, okna z mojej sypialni wychodz膮 prawie na jej ogr贸dek wi臋c s艂ysz臋 tych ma艂ych gnoj贸w ca艂ymi dniami

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lonsona
takie jest 偶ycie.... dobra ja rozumiem ale jak jestem zm臋czona i chc臋 odpocz膮膰 to mnie trafia! i to nie jest raz na tydzie艅 ale ci膮gle!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mikoko
u mnie wczoraj bawili sie w wojne, matko, co to byly za wrzaski... na poczatku jeszcze mnie to smieszylo, te ich "BAZA ODBI脫R! AAA, JESTEM RANNY! COFA膯 SI臉, COFA膯 SI臉! AAA!", ale po godzinie mina mi zrz臋d艂a... :-O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lonsona
Ja ostatnio rzuca艂am kup膮 w s膮siadk臋, ale nie trafi艂am :O O ona jaka艣 g艂upia puka艂a si臋 palcem w czo艂o i pokaza艂a mi j臋zyk :O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mikoko
i przerzedzi艂a grzywka :O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 takie jest 偶ycie....
lonsona - jak ja sobie przypomne co ja wyrabialam i jak dar艂am mord臋 pod czyimi艣 oknami za m艂odu to mi si臋 g艂upio robi:D dlatego cho膰 teraz wrzaski dzieciak贸w mnie denerwuj膮 (tak,tak:D ) staram si臋 trzyma膰 nerwy na wodzy :D i im to wybaczy膰 -ot taka na mnie kara przysz艂a za tamte czasy:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 cfvghbnmjk,l.;/
to sie wyprowadz kurwo do lasu tam cisza :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ririaka
trzeba by艂o za艂o偶y膰 kr贸tkie portki, bejsbol贸wk臋 daszkiem do ty艂u i z rado艣ci膮 oraz u艣miechem na g臋bie do艂膮czy膰 do tej rozwrzeszczanej zeszczanej gawiedzi ;D

Udost臋pnij ten post

sta艅 na por臋czy balkonu i udawaj robinhuda :) ale przedtym za艂贸偶 sobie na 艂ep rajstopy i pantalony ;))

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 o panieneczko
Jak ja nienawidze tych gowniarzy pod moimi oknami.Dra ryje i biegaja w kolko debilne gnoje a ich popaprani rodzice nawet nie staraja sie ich uspokoic! Nie mam spokoju ciszy jestem znerwicowana.Prosby o spokoj nic daja a wrecz przeciwnie rozjuszeni rodzice tych kanalii jesscze bardziej zachecaja te potwory do halasowania.Marze by powstaly osiedla kids free.Ale nie ma!! wiec pozostaje gonic spod okien i ewentualnie wzywac policje (bo art.51 kod.wykroczen) a na bachory rozpuszczone sasiadow do ADM czy sadu (bo art.144 kod.cyw.) I NIECH SIE STANIE CISZA bo zaklocanie _spokoju_ odnosi sie do kazdej pory.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gyhdddy
Oczywiscie to bylo do pryszczyca a nie do o panieneczko.o panieneczko popieram!

Udost臋pnij ten post

U mnie te偶 dzieciaki krzycz, wo艂aj膮 mam臋 do okna. Maj膮 to po ojcu bo jak jest na podw贸rku to wol膮 偶on臋 do okna

Udost臋pnij ten post

Zero tolerancji i kultury!!! te偶 kiedy艣 byli艣cie takimi rozwrzeszczanymi bachorami a teraz przeszkadza.... ZAMIAST OSIEDLI DLA KATOLIK脫W POWINNI ZBUDOWA膯 ZAMKNI臉TE OSIEDLA DLA TAKICH JELOPOW I ANTYLUBI膭CYCH DZIECI HAMSKICH ODMIENCOW JAK WY!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Cii*
U mnie to samo, chwili spokoju.... :-o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja tez mieszkam na parterze
Zero tolerancji i kultury to maja te tlumoki z wrzeszczacymi bachorami.Jakim imbecylem trzeba byc zeby zaklocac ludziom spokoj!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 13abcdef
MAM TEN SAM PROBLEM .DWIE grupy dzieci na osiedlu.jedne ma艂e,p艂acz ,g艂o艣ny pisk,wrzaski i mamy stoj膮ce obok-a niech si臋 dzieciak wydrze,to w domu b臋dzie spokojny.Druga grupa nastolatki-zabawa w chowanego pod moimi oknami,krzyki,zaklepanki,wrzaski,typu O..WIDZ臉 CI臉 itp.zwariowa膰 mo偶na.Ale gdzie i艣膰 na skarg臋.Probowa艂am rozmawia膰 z matkami.Jedna by艂a chamska,a druga obra偶ona .Jej dziecku i innym wolno wszystko.To ja mam wygorowane wymagania.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zona konkretnego
U nas w Pulawach z 15 lat temu byl lepszy numer. Na osiedlu Niemcewicza bloki sa poustawiane ciasno jeden przy drugim, prawie okno w okno. Byl taki debil co wystawil Altusy na balkon i dawaj katowac cale osiedle disco-polo. Mowiono mu, zwracano uwage, proszono, grozono policja - nic. Jak policja przyjechala to sciszyl. Policja pogadala i odjechala to apiac z powrotem poglosnil. Nie mozna bylo w lato okna otworzyc bo uszy puchly od tego nieustannego lup-lup-lup! W koncu maz sie w****i, przyniosl z piwnicy wiatrowke i normalnie z okna przestrzelil mu te glosniki :D Nie przestaly grac ale zaczely charczec i wyraznie przycichly. A wlasciciel wybiegl na balkon co sie stalo. O jak biadolil biedaczek, o jak sie wsciekal, odgrazal calemu osiedlu :D ale chuj nie wiedzial kto strzelal wiec nawet jak policja przyjechala to skonczylo sie na spisaniu zgloszenia i to wszystko. Od tamtej pory byl spokoj z osiedlowym di-dzejem.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
U nas jest takich kilku,ale maj膮 troch臋 lepszy gust muzyczny i nie wystawiaj膮 g艂o艣nik贸w.Jeszcze dzieci wrzeszcz膮ce do tego,tak si臋 偶yje na blokach:-P

Udost臋pnij ten post