Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mała i smutna

Po raz kolejny nie próbuje nawet zawalczyć

Polecane posty

Gość mała i smutna

Mam spory problem, żeby okazać facetowi, że mi się podoba. Nie jestem nieśmiała i jak jakiś facet mi się podoba to nie mam problemu, żeby mu pokazać, że mi się podoba. Ale...już pokazać, że mi się podoba... Po raz kolejny pojawia się ktoś, ktoś kim się zauroczyłam.Niestety na pewno pierwsza mu tego nie okażę. Jest wolny i nprawdę mi się podoba( nie chodzi o to, że jest jakoś super przystojny, ale ma to coś co sprawia, że dla mnie jest inny niż wszyscy. Niestety wychodzę założenia, że gdybym mu się spodobała to by mi to okazał.

Gość kołodziej
up

Gość aaaaaaaahhhhhaaaaaaaaaa
a wiadomo o co im tam chodzi...pojebani sa wszyscy i tyle... facet gada ze chce sexu a tu nie chce, tu ze kocha a zdradza, tu nie kocha a prześladuje łazi, tu mówi ze jest jego kochaniem a chwile pozniej gada ze szmata albo kurwa.... sammeeeeee pojeby...faceci sa porąbani, pojrbani i nie logiczni a nam zarzucaja problemy psychiczne :/

Gość kołodziej
a ja mam chłopaka od dwóch lat. mieszkamy razem, mamy plany.. i nagle w pracy pojawił się ON... :( jestem głupia, ale chciałabym nawiazac z nim jakis kontakt...w sumie juz zdradzilam mojego chlopaka,... w sensie uczuciowym... ciagle mysle o A, CZUJE SIE Z TYM Z JEDNEJ STRONY BEZNADZIEJNIE, Z DRUGIEJ CHCIALABYM COS ZAINICJOWAC, ALE TEz nie wiem jak... beznadzieja.

bo ONI sie tak pojawiaja :o :P

Gość Pyssio
No to nie okazuj mu "na pewno" i się męcz. Faceci nie czytają w myślach. On też może mieć wrażenie, że nie jesteś zainteresowana i nic nie zrobi.

"ciagle mysle o A, CZUJE SIE Z TYM Z JEDNEJ STRONY BEZNADZIEJNIE, Z DRUGIEJ CHCIALABYM COS ZAINICJOWAC, ALE TEz nie wiem jak... beznadzieja." nie wiesz jak to ja ci powiem zerwij ze swoim chłopakiem a pozniej uderzaj do tego nowego ... uśmiechaj sie zartuj, flirtuj i tak dalej... skuma o co chodzi. Jak nie skuma to jakis mało ogarnięty albo nie zaiteresowany ;)