Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magalenapiet

Naśmiewała sie ze mnie znajoma w pracy ,ze napisałam...

Polecane posty

Gość magalenapiet

zamiast płyn ajax, to płyn ajaks...a zrobiłam to odruchowo jak się przeważnie robi,ja wiele rzeczy z angielska spolszczam,przykładowo dziecko ma na imie Nicola,ale ja i tak napisałam sobie w notatniku Nikola,chociaż naprawde w dzienniku jest Nicola...a ona miała ubaw ,jak widziała,ze pisze ajaks....i normalnie mi się zrobiło głupio,bo pozniej inna znajoma siedzaca obok mnie tez zaczeła sie śmiac,że jak ja napisałam,a dla mnie to w ogóle,nie bylo śmieszne,bo tak jakbym ja się z kogoś naśmiewała,prawie sie poryczałam,,bo tak się przy wszystkich w pracy brechtały ze mnie,idiotki,lubią sie śmiać z kogoś i wyszydzac innych.

Gość teerere
Serio? Napisałaś Ajaks? Ale siara hahahahaha

Gość magalenapiet
tak napisałam ajaks i nie uważam,że to siara,większą siarą jest gdybym polski wyraz napisała żle na przykład bul ..zamiast ból:)jak nasz prezydent!!:)

Gość kamisiasia
musi im się bardzo nudzić, nie widzę w "Ajaksie" nic zabawnego. No, może trochę :D A tak naprawdę, to się nie martw, bo tylko ludzie ograniczeni umysłowo śmieją się z takich drobnostek zamiast z jakiegoś inteligentnego dowcipu :)

Gość magalenapiet
niestety oprócz spolszczania niektórych obcych wyrazów trapi mnie inny feler: NEKROFILIA. Lubię się całować z nieboszczykami, ale nie wiem jak doprowadzić do stosunku, przecież truposzowi nie stanie - macie jakieś pomysły?

Gość magalenapiet
ale ona sie naśmiewa nie tylko ze mnie i nie tylko z pisowni,śmiała sie z koleżanki obok w pokoju,że ma nie doprasowaną bluzkę(a była z lnu,a wiadomo,że len się cięzko prasuje,lub w ogole sie go nie powinno prasowac,ale tego juz ona nie wiedziała),nasmiewała się z koleżanki,że pije śmierdząca tanią kawę primę i ze jak mozna to pić,smiała sie ze zrobionych przez kolezankę ręcznie kartek na świeta,ze są brzydkie, a sama robic nie umie,a sama.. jest mniej wiecej taim typem osoby,ktora ciągle gada i rzyganiu,sraniu i pierdzeniu,zero kobiecości chodzi ciagle w tych samych ciuchach

Gość hahahahahaha.........
:D:D:D:D:D:D:D:D:D Jednak glupia jestes autorko :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość teerere
Poczekaj na stężenie pośmiertne, ale na wytrysk raczej nie licz :classic_cool:

Gość kirek112
ja spalszczam kurwa na kurva :) przynamniej wy zdziry odrazu wiecie o co chodzi :)

Gość magalenapiet
Żeby nie było - nie mam nic przeciwko rzygom, pierdom i srakom, nawet je lubię. Choć jak wspominałam, kręci mnie seks Nekro...

Gość magalenapiet
i wkładanie sobie do nozdrzy kulek analnych :classic_cool:

jesli ktos jest spostrzegawczy to zauwazy ze tylko dwa pierwsze posty sa moje ,a reszta pod moim pseudonimem to okropne porabane podszywy

Gość dojrzewające przejrzewająca
a daj spokój, olej idiotkę. ja jak robię listę zakupów to jak mi się nie chce zastanawiać jak coś dobrze napisać to np. pisze sobie że mam kupić kapuczino - i co z tego? moja lista i będę sobie na niej pisała jak chcę! o! ;)