Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość makuplaku

Co kupić? :)

Polecane posty

Gość makuplaku

Hej. Mam problem, ponieważ nie wiem co kupić mojej... no właśnie. Jeszcze nie jesteśmy parą, choć idzie w dobrym kierunku. :) Nazwijmy ją przyjaciółka ma niedługo 19 urodziny i chciałbym kupić coś, co później będzie wspominać z sentymentem i będzie jej się to kojarzyło ze mną. :) Chciałbym zamknąć sprawę w 50zł, bo póki co jestem biednym człowiekiem. :) Myślę, że z kwiatków by się bardzo cieszyła, ale to jednak nie jest to, szybko uschną. ;) Prezent "mobilny", czyli np zabranie jej do muzeum czy teatru to nie jest dobry pomysł, nie? Interesuje się ona muzyką, gra na saksofonie i keyboardzie, więc może w tę stronę? Może nuty albo jakaś lampka z abażurem "muzycznym"? Bardzo mi zależy na idealnie trafionym prezencie, proszę o rady. :)

Gość Mieciuzesensem
Kóp iei vibratora

Gość makuplaku
Dobra myśl Angelina. :) Dzięki! A jakieś inne pomysły? Chciałbym trafić w stu procentach z prezentem.

Gość pixxy
moze po prostu jakaś biżuteria , np . pierścionek z jakimś fajnym oczkiem , albo wisiorek z literką Twojego imienia .... mysle ze mogła by kiedys miło to wspominać ... ;)

Gość skoro lubi muzykę to może
jakieś kolczyki-nutki albo wisiorek z nutką? jeśli oczywiście dziewczyna lubi biżuterię

Gość makuplaku
O! Kolczyki-saksofony byłyby dobre! :) Tylko gdzie ja takie coś kupię?

Gość skoro lubi muzykę to może
saksofony? poszukaj w google, całkiem sporo jest, tylko pamiętaj, żeby kupić srebrne a nie jakieś podróby

Gość makuplaku
Poszukam, jeszcze trochę czasu mam to wszystko na spokojnie mogę przemyśleć. :) Dzięki wielkie za rady, przydały się. Tylko muszę na następnym spotkaniu upewnić się, czy nosi kolczyki, bo (wstyd się przyznać) nie pamiętam. :D Pozdrawiam! :)