Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna panna mloda

WKURZONA !!!!!!!!!!

Polecane posty

Kiedy sie zareczalismy bylam b szczesliwa. Czulam sie kochana wiedzialam ze zawsze moge na niego liczyc Wydawalo mi sie ze idealnie do siebie pasujemy. Pomieszkiwalismy czasem razem zawsze mi pomagal w gotowaniu sprzataniu itp. Dzisiaj nie wiem co mam myslec tzn odkad zaczelismy organizowac slub. W zasadzie wszystko na mojej glowie. Szukanie sali pytanie znajomych ogladanie neta moja brocha on glownie nas obwozil i jeszcze mial pretensje gdzie ja go kieruje bo te sale sie nie nadaja no cholera nie bylam tam nie wiedzialam po to pojechalismy zeby zobaczyc. Ruszyl sie dopiero jak zmienilismy liste gosci i trzeba bylo suzkac innej sali a wiekszosc terminow na takich salach byla juz zajeta. Ucieszylam sie jak wzial urlop zalatwil formalnosic na sali ktora wybralismy i zorganizowal orkiestre pomyslalam ze przesadzam. Ale potem znowu to samo. On chcial koscielnego ja nie ale chcialam zeby on byl zadowolony tylko znalezienie nauk przedslubnych pilnowanie terminow dowiedzenie sie co na czym polega to tez byl moj obowiazek. Kupowalismy mieszkanie ja go szukalam 3 miesiace ja latalam po biurach dzownilam rozmawialam pytalam. On cos tam w necie przejrzal i tyle. Ja rozumiem mieszka w sasiednim miescie ale przeciez pracuje w moim mogl po pracy mnie odciazyc i wskoczyc w pare miejsc. Teraz protokol przedmalzenski zaproszenia termin ich rozworzenia zalatwienie USC moja brocha on w ogole o tym nie mysli. Zmienilismy kosciol postanowilismy wziasc slub w jego parafii zamiast mojej prosilam zeby to zalatwil mieszka naprzeciw kosciola zreszta zawsze mozna zadzownic. Miesiac sie tym zajmowal az go musialam opieprzyc i jakos dalo rade w 5 min to zrobic. O wodce zorganizowaniu przewozu dla gosci to wole nie wspominac bo to w ogole tematy nietkniete. Cholera mam prace koncze ciezkie studia i jestem ze wszystkim sama zawalam egzaminy bo mam przeciez obowiakzi slubne. Teraz tez bylam na uczelni a ksiaze po pracy poszedl spac nawet nie zapytal czy po mnie przyjechac bo szybciej zebym miala wiecje czasu na nauke i zebysmy chociaz chwile sie zobaczyli skoro mam mniej czasu dla nas bo sie ucze. Jestem juz wszystkim zmeczona a slub za 3 mies.

Gość to po cholere z nim bierzesz
ten slub?? wiesz co bedzie po nim?? bedziesz kolo niego skakac a on nawet po chleb do sklepu obok domu nie pojdzie. chcesz byc jego sluzaca to badz.

Gość bieganie sprawi
to jest tak wlasnie jak koboieta zmusza, albo sugeruje facetowi zeby brac slub, zamieszkac razem. Pozniej Ty robisz wszystko sama on w tym kierunku nic, bo Tobie bardziej zalezy niz jemu. Proste....

Gość to były czasy...
Poślubisz patentowanego lenia, pasuje ci to?

bieganie sprawi za takie odpowiediz dziekuje bo slub byl jego pomyslem on rozpoczal pierwsze rozmowy i on mnie prosil o to zeby nie przeciagac tej uroczystosci w czasie

Gość to były czasy...
a do reszty się nie odniesiesz? :o

Gość bieganie sprawi
no to teraz widzisz jak bardzo mu na tym zalezy, zeby choc troche Cie wyreczyc i Ci ulzyc. Taki jest tym zainteresowany , ze przychodzisz tutaj i sie zalisz.

poprostu nie wiem co mam napisac i myslec sa miliony rzeczy po ktorych moznaby uwazac ze mu b zalezy zreszta wszystkie znajome mi go zazdrosza ze sie tak troszczy stara itd a i sa takie rzeczy o ktorych pisze tutaj

Gość sonia290000
za takie odpowiediz dziekuje bo slub byl jego pomyslem on rozpoczal pierwsze rozmowy i on mnie prosil o to zeby nie przeciagac tej uroczystosci w czasie oczywiście, że mu zależy na ślubie, kocha Cię, a jak staniecie się małżeństwem, to on wie, że już mu nie uciekniesz i będzie miał wieczną niewolnicę, która wszystko będzie za niego robić.

Gość bieganie sprawi
najlepszy sposob na takie zachowanie faceta jest to olac. Co prawda w waszej sytuacji byloby to bardzo ciezkie, bo termin juz niedlugo. Poczekalabym na jego "przebudzenie". Jesli mowisz, ze czasem tak ma i po porstu tego nie chce zauwazyc lub olewa to na pewno w koncu sie ocknie. Ponaglanie go i ciagle trucie za uchem nic nie da naprawde. On i tak bedzie dalej robil swoje, czyli nic.

nie gderam mu za uchem sama wszystkim sie zamuje a jego tylko informuje o ustaleniach i o tym gdzie i kiedy mamy byc i co zrobic w pewnym momencie rodzice mnie troche odciazyli szukali mieszkania zbeym mgla sie uczyc tak wyszlo ze mama nas umowila na ogladanie M w dniu jeog spotkania z kolegami i wielkie halo ze ja wieidzialam ze sie dawno z kolegami nie widzial i zrobilam to specjalnie bo ja nie lubie jak on wychodzi bezemnie 2 dni mial focha na ogladanie M przyjechal ale swoje odczulam w koncu kiedys powiedzialam ze nie wiem czy chce tego slubu i znowu wielkie halo czy ja mysle o jego uczuciach jak to sobie teraz wyobrazam termin blisko a ja nie wiem i co z szukaniem mieszkania i mam mu to wszystko wyjasnic bo mu sie to nalezy

Gość bieganie sprawi
to mu powiedz zeby sam zaczal interesowac sie tym slubem. Sama przeciez brac go nie bedziesz. Do facetow trzeba krotko, prosto i jasno. Odezwij sie powiedz ze ma cos zalatwic. Zachowujesz sie jak mamuska robiac wszystko za niego. Pozniej masz pretensje ze on nie pomyslal. Bo faceci z reguly o takich rzeczach nie mysla chyba ze ktos im o tym przypomni. Jak nie potrafi inaczej to dokladnie powiedz mu co ma zrobic a propos tego slubu. Bedzie po problemie. Tylko trzeba sie do niego odezwac

POWIEDZ ,ZE ALBO SIĘ ZAJMIE Z TOBA ORGANIZACJĄ ŚLUBU ALBO TY TEŻ PRZESTANIESZ SIĘ INTERESOWAC TYM TEMATEM I JUŻ !!!! wtedy się zajmiesz studiami , ! a ślub może poczekać skąd w Tobie takie parcie na ślub ?? bo w Twoim narzeczonym go nie widze !!!

nie parcie na slub tylko podjelam zyciowa decyzje i teraz chce sie z tego wywiazac nie moge jak dziecko mowic ze tak dzisiaj chce slubu a jutro rzucac fochami i sie nie interesowac dopoki nie zrezygnuje mam obowiazek to zorganizowac zreszta mamy juz kupione mieszkanie i jak bede zamierzela wszystko odkrecic i odejsc to musze byc tego pewna bo bedzie trzeba sprzedac mieszkanie i podzielic kase

Gość OneTwo
Powodzenia.

Gość ja 1980
a kto placi za slub? u mnie strona meza, wiec czulam sie niezrecznie i tez nic nie wybieralam i nie organizowalam... A po slubie to ja jestem strona, ktora zajmuje sie prawie wszystkim...

Gość ja 1980
a odnosnie twoich tzw. FOCHOW Twoj maz je ma, wiec moze faktycznie nie za bardzo mu zalezy...albo mu sie odwidzialo....

Gość wetwrynasz
kup nowe