Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wesoły wiesio

jestem uzależniony od dziwek

Polecane posty

Gość lskdasofjsingonhgms
Wydaje mi się, że w życiu są takie chwile, dla których warto żyć. Warto żyć dla kogoś, kogo kochamy. Jednym słowem warto żyć dla miłości, ale trzeba umieć z nią żyć... Gorzej, jeśli nie spotkasz tej miłości, będziesz cierpiał, umrzesz z myślą, że żyłeś sam, nie doświadczyłeś w życiu tego najważniejszego - miłości. Miłość jest jak jedzenie, potrzebne do życia. Bez niej człowiek usycha, staje się rośliną.Gdy jesteśmy kochani, łatwiej nam przetrwać trudne chwile, czujemy się szczęśliwi i ważni. Jeżeli my kochamy, umiemy przezwyciężyć własny egoizm, pragniemy dawać a nie jedynie brać.

Gość wesoły wiesio
cóż, życie mnie tego nauczyło. stałem się zimnym skurwysynem i jest dobrze. tak łatwiej żyć

Gość lskdasofjsingonhgms
to tylko maska , łatwiej jest zamknąć się przed uczucie , nie czujesz bólu , rozczarowania drugą osobą ale nigdy nie poczujesz tego ile druga osoba może Ci dać i nie chodzi o to że pójdziesz i zapłacisz i też będzię Ci dobrze ale o milość bezwarunkową która nie oczekuje pieniędzy . Nigdy nie poczujesz co to znaczy być kochanym. tego że gdy patrzysz w oczy kobiety widzisz miłość i uwielbienie. Niestety dziwka nie da Ci tego . Da chwilową przyjemność i wystawi rachunek .

Gość wesoły wiesio
trudno, do wszystkiego da się przyzwyczaić. w moim wieku jest już dużo lepiej, wbrew myśleniu innych, ja nie potrzebuje miłości

Gość lskdasofjsingonhgms
każdy potrzebuje miłości ale nie każdy wie co to znaczy kochać .

Gość lskdasofjsingonhgms
Kochać, hmm... to znaczy bezinteresownie pomagać drugiej osobie.. być zawsze obok niej.. Bo to miłość sprawia, że człowiek chce żyć.. nie ma nic piękniejszego... Miłość uskrzydla.. Nadaje barw.. Lecz też wymaga poświeceń.. Nieraz trzeba z czegoś zrezygnować, żeby druga osoba była szczęśliwa.. Przyjaźń, wierność, zaufanie, uczciwość.. i jeszcze wiele innych równie ważnych cech potrzeba w związku.. Gdy wszystko się wali.. Nie chce się już żyć.. to właśnie ta druga osoba.. Ta najbliższa.. wyciąga do Ciebie rękę.. Bez najmniejszego zastanowienia tę rękę jej podajesz i później robisz to samo.. Próbujesz tej drugiej osobie pomóc odbić Podobna praca BRAK DANYCH Czy kocha się by cierpieć? się od dna.. Moim zdaniem ten kto kocha szczerze i jest kochany jest najszczęśliwszy.. a kochać, dla niektórych znaczy ŻYĆ.

Gość evaaaaasss
HAHAHA JEBANY IMPOTENT :-D skoro musisz za seks placic to musisz byc zajebistym kolesiem :-D Buahahah tak zajebistym, ze tylko za kase mozesz POBYC z inna kobieta :-D :-D sie usmialam!!!!!

Gość lskdasofjsingonhgms
Istnieje głęboka potrzeba miłości. Nie ma człowieka, który by nie pragnął kochać. Sęk w tym, że czasem przytrafia się miłość nieszczęśliwa ..... Oto zakochał się w niej, lecz bez wzajemności. Oto matka troszczy się o dziecko, a ono schodzi na manowce. Czy warto więc kochać? .Moim zdaniem warto !

Gość wesoły wiesio
kurwa pisałem że umiem wyrwać laski na seks- DARMOWY. ale ja wolę dziwki, bo jestem od nich UZALEŻNIONY tepaki forumowe

Gość Konstans
miłość to hormony, tzw. chemia + przyzwyczajenie. Nic w niej nadzwyczajnego. Taki narkotyk. Fajnie jest byc zakochanym, fajnie tez sie nacpać np. kokainą.

Gość lskdasofjsingonhgms
bez komentarza . pokazałeś swoją klase a ravzej to że jej nie masz . żal mi Ciebie .

Gość super x,lkmc
lskdasofjsingonhgms dobrze piszesz ale ten prostak nie zasługuje na twoje posty. niech chodzi do dziwek taki jego zwyczaj bo łatwo zaplaciś gorzej zdobyc kobiete która będzie chciala tekiego buraka

Gość wesoły wiesio
żal? nie każdy musi czuć miłość, wiązać się w pary, rozmnażać się

Gość wesoły wiesio
i NIE POTRZEBUJE kobiety, więc gowno mnie obchodzi pragnienie kobiet

Gość dzi ka ble
tak jest niech placi i syfa łapie. przeciez dziwka zaspakaja a porzadna kobiet sie kocha

Gość syf
gadaj gadaj tyle ci z tego

Gość kat fdfgkmnaakm
jesteś albo tak brzydki albo tak głupi

Gość właśnie nie jestem tak głupi,
każdy może to napisać