Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość hdsjfdsssG

małe miasta i ich WIARA W ŻYCIE serialowe!!

Polecane posty

Gość hdsjfdsssG

kurcze byłam u koleżanki ze studiów, dawno się nie widziałyśmy więc wpadłam do niej na ploteczki przy winie..no wiecie.. , mieszka w małej mieścinie i się zaczęło...zostałam przyjęta jak celebrytka z kosmosu bo mieszkam w Wawie....kobitki w jej rodzinie za dużo czytają Pudelka albo oglądają seriale które robią im wodę z mózgu! nie wytrzymałam nawału pytań i podniecania się pytaniami w stylu czy widziałam jakąś gwiazdę na żywo w sklepie???? nie ma ful kasy, nie chodzę po bankietach, nie ubieram się u Deni Cler i nie zarabiam 4 tysie za podawanie kawki w korporacjach!!! nie spędzam dni na szukaniu faceta z 'offisów bo tam przystojni mądrzy i niezależni' i nie jeżdzę super bryką..... nie wytrzymałam ciśnienia i uciekłam pod byle pretekstem ... czemu LUDZIE W MAŁYCH MIASTACH MAJĄ TAKIE WYOBRAŻENIE O większych miastach?? to naprawdę takie prostactwo w myśleniu ( sorki) i brak realatywizmu w odróżnieniu scenariusza filmu od realnego świata? żal mi się w sumie ich robi i tyle... ale najlepsze było jak zaczęto mi się dopytywać czy to naprawdę tak jest że młodzi po studiach mają już takie samodzielne wybajerzone mieszkania jak ci w na wspólnej??:( żenada...ludzie apeluję!! ciężko pracuję za marną kasę i mieszkam na kredyt w 35 metrach i jeżdżę ...małym, starym autkiem:( WŁAŚNIE NA TAKICH TARGETACH BAZUJĄ PSEDUO GWAIZDKI Z PUDELKA, POJADĄ DO galerii gdzieś w Kutnie ( z całym szacunkiem) pokażą się a tamci już się ekscytują jakby Papież ich odwiedził...co za kraj....

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować