Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość totylkoja1982

Facet z fobią społeczną nigdy nie będzie miał dziewczyny, rodziny itd.

Polecane posty

Gość totylkoja1982

Ja jestem tego najlepszym przykładem mimo, że w przyszłym roku będę miał 30 lat. Uciekam przed wszystkim, unikam kontaktu z ludźmi. O kobietach to nawet nie wspomnę. Zero, totalne zero. Przebywanie z ludźmi mnie męczy, nie lubię ich obecności. Jestem wśród ludzi tylko jeśli muszę. Moje życie wygląda mniej więcej tak jak świat widziany przez okno z autobusu. Ci którzy też są takimi fobikami wiedzą o co chodzi. Niestety fobia społeczna skazuje faceta na życie w samotności, bo ja nigdy nie zagadam, nie poderwę żadnej dziewczyny. Przecież to facet musi zrobić ten pierwszy krok, a ja za żadne skarby świata nie odezwę się do dziewczyny która mi się podoba. Do tej pory nigdy nie rozmawiałem z żadną kobietą, jeśli nie były to sprawy służbowe, urzędowe itd.

Gość moze/?????????
dlaczego sie nie leczysz?

Gość tak na pewno
i dlatego ze mu tak dobrze to zaklada o tym temat i sie wywnetrza wez zjazd z takimi tekstami :D

ale dla autora juz nie ma rady poprostu przespał najlepsze lata i dla jego dobra powinien sie nie zmienic bo co mu dadzą zmiany? na dziewice nie ma szans - porazka brak doswiadczenia w podrywie - porazka jezeli znajdzie kogos to musi sie liczyc z tym ze laska ma przebieg i bedzie porównywany do poprzedników - porazka czasami najlepiej niech zostamnie tak jak jest

ale dla autora juz nie ma rady poprostu przespał najlepsze lata i dla jego dobra powinien sie nie zmienic bo co mu dadzą zmiany? na dziewice nie ma szans - porazka brak doswiadczenia w podrywie - porazka jezeli znajdzie kogos to musi sie liczyc z tym ze laska ma przebieg i bedzie porównywany do poprzedników - porazka czasami najlepiej niech zostamnie tak jak jest

w tym wieku nie masz juz szans ,sory ,chyba ze jestes kasiasty 🖐️

Gość wesoły wiesio
dziewice :-D :-D :-D spierdalaj stąd pojebany prawiczku

Gość fobię społeczną trzeba leczyc
dlaczego nie pojdziesz do psychiatry, psychologa? oni znają gorsze przypadki niz twoj, więc nie boj się osmieszenia

ale ja nie mam fobii społecznej :O poprostu sie nie podobam ale powiedzcie co da leczenie autorowi?

ale ja nie mam fobii społecznej :O poprostu sie nie podobam ale powiedzcie co da leczenie autorowi?

Gość Zuzanna Ameliiia
Leczenie - jesli skuteczne - da autorowi mozliwosc zmiany swojej sytuacji , ktora chyba mu ciazy skoro zaklada o tym temat na kafe.

ale jaka zmiana autor ma 29 lat zmiana bedzie trwała powiedzmy rok czyli w wieku 30 lat bedzie sie brał za laski czy ty w to wierzysz? jego czas sie skonczył najlepsze lata ma za sobą

Gość Zuzanna Ameliiia
Napisze krotko - przymulasz

no to niech sie leczy ale o kobietach i o załozeniu rodziny niech zapomni to nie dla niego 🖐️

Gość Zuzanna Ameliiia
Dlatego ze Tobie by tak pasowalo?

Gość nieładnie
krem, Ciebie zadna nie chce bo jesteś totalnym idiotą, nie łudź się, że to przez wygląd

nie ja sie nie podobam dlatego sie pogodziłem z tym ze zawsze bede sam ale autor jest jw jeszcze gorszej sytuacjii bo musi sie leczyc aby jakąs laskre poznac pewnie panne z dzieckiem , roizwódke lub taką z duzym przebiegiem więc na co mu taka laska?

Gość Zuzanna Ameliiia
Cream : 1 O gustach nie ma dyskusji 2 Na jaka laske autor ma szanse to ja na podstawie jednego postu bym nie oceniala 3 To ze Ty uwazasz , ze nie masz szans nie oznacza ze inni tez nie

Gość jotjopjhp
na zmiane nigdy mnie jest za późni a jak koleś jest ok z wyglądu to jakaś pewna siebie laska go przygarnie i sie nim zaopiekuje jak koles chociaż troszkę sie otworzy - cream jesteś nieudacz\nikiem i dlatego tak pitolisz ale kazdy ma cie tutaj w doopie

Gość Zuzanna Ameliiia
nawet jak koles nie jest OK z wygladu to po ulicach chodzi cala masa ludzi co sa nawet ponizej OK a jednak kogos maja.

Gość Zuzanna Ameliiia
Popatrz tylko na tych co maja obraczki na palcach. Myslisz ze nosza je tak dla ozdoby aby sie ich napastliwe baby nie czepialy i do lozka nie ciagnely?