Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magnolia bez tulipana

INTROWERTYK

Polecane posty

jestem typem introwertyczki lubię ludzi i często chciała bym porozmawiać ale nie wiem zupełnie o czym i czasem zapada taka głupia cisza i nie wiem o czym zacząć. Może ktoś ma jakieś pomysły czy rady w moim życiu też tak wiele się nie dzieje i co robić jak gadać z wami ludzie

tak ale czasem widzę że odbierają mnie jako dziwaczkę czy odludkę mało ludzi to rozumie

Ja też tak mam :) Nie zmieniaj się, skoro odbierają cię jako dziwaczkę i nie rozumieją tego to znaczy że to idioci, nie zmieniaj się dla grupy idiotów. Nie dostosowuj się do motłochu... przegraj życie jak ja :D

Gość takie jest życie ....
mam to samo :D uff-ulżyło mi żem nie sama:D

Gość dla mnie to bez związku
też jestem introwertyczką, osobą zamkniętą. Ale mam wiedzę na różne tematy, interesuję się wieloma rzeczami - i nie wyobrażam sobie, żebym nie wiedziała o czym rozmawiać! Mówię o tym, co mnie ciekawi, czym się akurat zajmuję czy z czym się spotkałam, co mnie zdziwiło, zaskoczyło itp. itd.

Gość introwertyczkaaa
Ja jestem introwertyczką i też bywa tak, że w towarzystwie nic nie mówię. Czasem nie wiem co mam mówić, czasem po prostu mi się nie chce rozmawiać. A do tego, że mało kto mnie rozumie już się przyzwyczaiłam.

Gość czerwonylakierr
ja tez miewam podobnie, i faktycznie, nie raz juz zostalam uznana za "dziwaczke" albo cos w tym guscie. ale poznalam tez wielu wspanialych ludzi ktorzy mnie docenili. sama tego czesto nie potrafie, ale jak widac sa jeszcze osoby ktore potrafia dostrzec wiecej. wiec nie przejmuj sie jakimis debilami. widocznie nie sa ciebie warci, i interesuja ich plytkie znajomosci. przeciez introwertyka takze da sie poznac - trzeba tylko chciec. ja sama taka jestem i w swoim otoczeniu znajde tez inne takie osoby. zakochalam sie nawet w introwertyku, bo byl taki "owiany tajemnica" :P uwazam ze to wspaniale, ze takich ludzi trzeba odkrywac! a nie wszystko na tacy, od razu, ktos ci na pierwszym spotkaniu wszystko o sobie wypapla :p