Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość po co komu dziś

blondynka, brunetka...

Polecane posty

Gość po co komu dziś
a co czarnemy nikowi uwierzysz?? wtedy napiszesz... dziwne co boisz sie ze twoja dziewczyna Cie wychaczy:) jak mam konkretny problem uzywam niku czarnego, ale dzisiaj tak jakos....

ja naturalnie jestem ciemną brunetka,byłam dwa miesiące ruda...dobrze się czułam w tym kolorze ale tyle marudzenia na ten temat było w moim otoczeniu że odpuściłam i kupiłam czarną farbę. Każdy ma jednak "swój typ urody" który lubi u innych.

Gość po co komu dziś
noi revolwer uciekł pewnie myśli ze laska go szpieguje:)

po co komu dziś no jasne , mam nadzieję , ze dodasz jeszcze kilkadziesiąt teorii na temat nie podawania ulubionego koloru kłaków...:D

Gość po co komu dziś
mojego ulubionego koloru włosów??

Gość po co komu dziś
juz nie chcesz bym zrobiła sie na czarno z nikiem:P

nie chcę też, żebyś była już ogarnięta na głowie najpopularniejszym kolorem - siwym :classic_cool: :P

Gość po co komu dziś
hehe:) jestem blondynka farnowana od ok 8 lat, lubie ten kolor, dobrze siew nim czauje, i nie farbuje sie dlatego ze faceci leca na ten kolor włosów... tylko dla siebie bo sie w nim dobrze czuje, a mój naturalny kolor to ciemny blond i go poprostu nie lubie, nie lubie siebie w tym kolorze i jestem zaskoczona ze faceci lubia az tak blondynki:) co prawda ty sie nie przyznałes....

wow czyli chciałaś być bardziej "wystrzałowa" ? ciekawe co na to przeciwległe "działa" ....polują na Ciebie po zmianie koloru? :P

Gość po co komu dziś
wystrzałowa?? - nie przecież napisałam ze nie farbuje sie dlatego by sie podobać chłopakom, by zwracali na mnie uwage

no jasne....zapomniałem , że jako kobieta wcale nie zwracasz wcale uwagi na to , czy się podobasz , czy nie...wybacz mi tą "bezpodstawną insynuację" :P

Gość po co komu dziś
powiem ci cos przyciagnie sie uwagę wyglądem ale zatrzyma charakterem i tym co ma sie w srodku :)

można też zatrzymać kogoś "kajdanami charakteru i namiętności" i przykuć nimi do czegoś w domu - niekoniecznie siebie...:classic_cool::P

Gość po co komu dziś
Ale kłamię dziś. :) mam ciemne włosy i farbuję je żeby podobać się facetom i podobam się. To mężczyzna powinien mieć wnętrze i nie być zbyt "ładny" czasem. Ps może też mieć wnętrzności, ale mogą być niekompletne. :)

Gość po co komu dziś
wypróbowana metoda rozumiem :)

no i jak tu pisać kobiecie prawdę , skoro cały czas tylko gra w kokietowanie :) echhhh

Gość po co komu dziś
włąsnie jak tu pisac skoro podszywy sie lubią bawic i podawac za kogos innego.... tak wiec musze chyba jednak uzyc tego mojego czarnego profilu

{po co komu dziś Ale kłamię dziś. mam ciemne włosy i farbuję je żeby podobać się facetom i podobam się. To mężczyzna powinien mieć wnętrze i nie być zbyt "ładny" czasem. Ps może też mieć wnętrzności, ale mogą być }. - to nie ja pisałam :) a reszte wszytsko ja:)

madzia nie przeginaj ....możesz poznać 10 frajerów i określić resztę....możesz poznać 1 frajera i zrobić to samo....poza tym nie każdy musi żyć z każdym do końca dlatego , że się związał wcześniej...chyba ze przysięgał , to co innego...:)

Gość po co komu dziś
Tylko moje, reszta jest nieprawdziwa. :)

Gość po co komu dziś
Nie wszystko ty. :(

hmm a co to ma do naszego tematu?? ja raczej trafiam na frajerów... czy to 10 czy 20 dalej sie na to nabieram... nie każdy musi być racja, ale jak sie wiązesz z kims to raczej myślisz o tym ze to ta... a nie ze jeszcze znjadziesz inna a ta jest tymczasowa.... ale z kazdego związku można wyjśc....

ja pisze z czarnego niku teraz, no cóz.... ja też dużo rzeczy nie rozumiem mójego poprzedniego niku nie używam juz, to podszywy:) lubia sie bawic:) dobranoc ja też będe uciekac papa

hmm a co to ma do naszego tematu?? my kokietujemy? to wy nas bajerujecie, zakrecacie , wykorzystujecie i porzucacie... i moja odpowiedź na to madzia nie przeginaj ....możesz poznać 10 frajerów i określić resztę....możesz poznać 1 frajera i zrobić to samo....poza tym nie każdy musi żyć z każdym do końca dlatego , że się związał wcześniej...chyba ze przysięgał , to co innego... trochę zmieniliśmy temacik...:P