Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdołłowana....

Szmacarz zatruwa mi zycie :(:(:( mam doła

Polecane posty

Gość zdołłowana....

pewnien chlopak rozsiewał ploty na moj temat, jakies bzdury, bardzo niemiłe rzeczy.. wyjechał ale dzis go widziałam, boje sie ze powie cos o mnie komus bliskiemu o mnie. :( boje sie go :( zatruł mi kilkanascie ostatnich miesiecy zycia

Gość hhrfr
skoro nie masz nic na sumieniu to czym sie przejmujesz

Gość zdołłowana....
bo uwierza mu a nie mnie! :(

Gość zdołłowana....
boje sie :( nic nie moge zrobic!!!

Gość zdołłowana....
nikt nie był w takiej sytuacji????

Gość czerwonylakierr
a jak dobrze on cie zna? i dlaczego ci to robie? ogolnie taki jest, czy tylko tobie?

Gość makktik
a co on mówi o Tobie?

Gość to jest karalne
właśnie dziś kodeks karny wzbogacił sie o piercing czy jakoś tak. Poszukaj w necie, on może pójść siedzieć za to!

Gość zdołłowana....
nie zna mnie dobrze, tak srednio... nie wiem powiedział mi ze mnie nienawidzi wg mnie jest taki ogolnie, tylko nnie wiem jak widza go inni

Nie przejmuj się, ja przebrnęłam przez taką samą sytuację, tyle że u mnie plotki rozsiewała pseudo przyjaciółka. Bądź sobą i pokaż że to co mówi nie jest prawdą, a jeśli nadal nie da Ci spokoju to idź na policję, bo rozsiewanie nieprawdziwych plotek jest przestępstwem.

Gość zdołłowana....
mówi o mnie ze mam"rozjechana cipę", ze jestem kurwa, ze daje na lewo i prawo... a ja jestem dziewica :(

Gość zdołłowana....
nie wiem czy teraz tez o tym opowaiada... ale wiem ze tak mowił. Nie wiadomo co mu do łba strzeli :( przez niego nie wychodzę do ludzi, bo mam wrazenie ze kazdy 'wie'

Idź z tym na policję, takie oszczerstwa są przestępstwem, tym bardziej, że rozpowiada tak do ludzi, idź porozmawiaj z jakimś policjantem, na pewno doradzi co powinnaś zrobić, to nie są żarty, a on nie ma prawa Cię obrażać i tak mówić, nawet gdyby to była prawda, bo to co robisz z własnym życiem jest tylko Twoją sprawą, idź i utrzyj mu nosa, ciekawe co zrobi jak policja zapuka do jego drzwi

Gość zdołłowana....
no co jest? :(

Gość zdołłowana....
nienawidze go, zniszczył mi życie, wiele razy miałam nieprzyjemne sytuacje typu pisze z kolegą a on mowi mi ze słyszał o mnie 'co nie co' -wiadomo co albo piszę z chłopakiem który mi się podoba, mija kilka dni a on zrywa znajomosc bo usłyszał to i tamto :(

Gość zdołłowana....
up

Mówię Ci, jedyne co możesz zrobić to iść na policję, nie przejmuj się głupim gadaniem, kiedyś spotkasz faceta, który nie będzie słuchał plotek innych, tylko sam postanowi Cię poznać i sprawdzić jaka jesteś naprawdę, temu kolesiowi należy się porządna nauczka, może spotkanie z policją nauczy go rozumu i zrozumie, że głupie gadanie może komuś zniszczyć życie. Wiem, że Ci ciężko strasznie, bo nie jest miło jak patrzą na Ciebie z boku i oceniają na podstawie plotek, ale kiedyś to minie, a ludziom będzie głupio, że tak Cię ocenili po tym co ktoś powiedział. Fajnie, by było jakbyś zdobyła dowód, np. wysłał by Ci smsem te wyzwiska i wtedy to koleś całkowicie jest ugotowany, trzymaj się i nie daj się jakiemuś dupkowi