BAL-AGA 0 Napisano Czerwiec 6, 2011 Trochę późnoe sie włączam... Prezent jak najbardziej - album jest super. Z tą poczta kwiatową to różnie bywa, czasem sie niestety spóźnia. Zestaw do wina też bardzo fajny:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aurela86 0 Napisano Czerwiec 6, 2011 Album z dedykacją od nas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mama_agusia 0 Napisano Czerwiec 6, 2011 ja też uważam, że album byłby fajny :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia83 0 Napisano Czerwiec 6, 2011 no album fajny ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiddus 0 Napisano Czerwiec 6, 2011 Izunia to znowu Ciebie musimy chyba poprosić o kupno i wysłanie? Mama_Agusia a ty się wybierasz osobiście? Chciałoby Ci się? Dla mnie to daleko:( Mogłabyś od nas wszystkich dać albumik i kartkę:) albo kwiaty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia83 0 Napisano Czerwiec 6, 2011 Dla mnie problemu nie ma Fajnie pod kościół by było podejść Ale to pewnie kłopot Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiddus 0 Napisano Czerwiec 8, 2011 no to co robimy bo czas się kończy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mama_agusia 0 Napisano Czerwiec 8, 2011 kurcze, no nie zagwarantuję, ze dam radę - nie wiem jak młoda i czy mąż będzie mógł... pewnie sie okaze w ostatniej chwili. to moze lepiej niech Izunia pośle pocztą... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madziulka888 0 Napisano Czerwiec 9, 2011 Tez jestem za tym albumem.. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia83 0 Napisano Czerwiec 9, 2011 Wieczorkiem zakupie i wybiorę Tak żeby po niedzieli doszło do shivki Zastanawiam się kiedy najlepiej by było Chyba jutro kupie bo w poniedziałek sale będą zdawać i czasu nie będzie Hmm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia83 0 Napisano Czerwiec 15, 2011 Dziewczyny jutro shivka dostanie album Wyszło 85 zł z przesyłką Ale w środku dedykacja jest http://allegro.pl/ksiega-gosci-album-na-zdjecia-na-slub-komunie-i1658144870.html a w środku tekst ŁAdnie to będzie wyglądało Widziałam projekt Na drodze życia są światła i mroki, raz szczęście jasne, raz smutek głęboki, ale gdy razem się idzie we dwoje, łatwiej się znosi nawet ciężkie znoje. Wiec w dniu zaślubin życzymy Młodej Parze, by życie im przyniosło w darze dużo szczęścia, pogody, radości, razem z uśmiechem wieczystej miłości. Koleżanki z forum 11.06.2011r. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiddus 0 Napisano Czerwiec 15, 2011 no to super:) rozumiem, że starczyło Ci z tamtych pieniędzy? Czy mamy coś dopłacić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia83 0 Napisano Czerwiec 15, 2011 nie jeszcze zostało chyba ponad 50 zł więc znowu na jakąś okoliczność Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach