Arhen 0 Napisano Czerwiec 3, 2011 No to co z tym prezentem ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Arhen 0 Napisano Czerwiec 3, 2011 Propozycja by z kasy która została kupić Shivce prezent na nową droge życia :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mama_agusia 0 Napisano Czerwiec 3, 2011 Ty Arhen to madrutka jesteś :) Izunia proponowała, zeby pocztą kwiatową bukiet, ale jeszcze nie było adresu remizy... teraz mamy, to by mozna było :) mam porozsyłaś linka czy Ty roześlesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Arhen 0 Napisano Czerwiec 3, 2011 Mnie sie coś poblokowało i pw się nie wysyłają. Są w skrzynce do wysłania :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ryyybcia 0 Napisano Czerwiec 3, 2011 a ile zostalo kasy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mama_agusia 0 Napisano Czerwiec 3, 2011 izunia mi dzis pisała, ze ponad 100 zł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zaneta0303 0 Napisano Czerwiec 3, 2011 ja jestem za , ale czy shivka nie będzie miałą za dużo kwiatów? może coś co będzie jej nas przypominać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zaneta0303 0 Napisano Czerwiec 3, 2011 może jakąś sexi piżamkę na noc poślubną? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Arhen 0 Napisano Czerwiec 3, 2011 Jest propozycja by kwiaty do remizy w dzień ślubu a do domq wałek albo coś innego Trzeba zebrać tu całą ekipe i zagłosować :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ryyybcia 0 Napisano Czerwiec 3, 2011 nie wiem dziewczyny moze mnie zjecie i nie bedziecie lubic ale ja bym kartke wyslala od nas mimio ze shivke bardzo lubie, a te 100 zl przeznaczyla dla kogos kto naprawde potrzebuje bo na ten cel mialy isc....................... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Arhen 0 Napisano Czerwiec 3, 2011 Jak i ten prezent sie uda to może wszystkie razem zorganizujemy wkońcu kiedyś porządny koniec świata bo ciągle coś im sie nie udaje :D Ubierzemy sie ładnie, wypachnimy ..... a później będziemy świętować udaną apokalipse :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mama_agusia 0 Napisano Czerwiec 3, 2011 a ja uważam, ze ślubu sie nie bierze codziennie, a jak trzeba będzie dla kogoś potrzebującego, to ja mogę się jeszcze dołozyć... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość master&monisa Napisano Czerwiec 3, 2011 wibrator jej kupcie;P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Arhen 0 Napisano Czerwiec 3, 2011 Ryyybcia masz racje. Może nie kazda chce by az tyle kasy poszło na tą okazje. No ale co z tą kasą robić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Arhen 0 Napisano Czerwiec 3, 2011 Tak trzeba to przedyskutować. Ja tez nie widze problemu by w razie co zaś ściepe zrobić - mam to dam nie będe miała to powiem. KWiaty super ale 100zł to drogo. Zazwyczaj na wesele proszą o totka bo kwiaty zwiędną bla bla bla nawet jakiś wierszyk na zaproszeniu był ale skąd wziąść poczte totkową. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ryyybcia 0 Napisano Czerwiec 3, 2011 to choc nie kwiaty zwiędną i tyle bedzie po nich, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ryyybcia 0 Napisano Czerwiec 3, 2011 ooo wibrator dobbbbbbbbbbbbbbbre!! hahah Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia83 0 Napisano Czerwiec 3, 2011 http://allegro.pl/zakochany-zestaw-do-wina-extra-podarunek-zobacz-i1604267647.html Rybcia miało być na inną okazje okoliczność Okazja się nadażyła... Fajnie by jej zrobić przyjemność Myślę że większość będzie za... A jak nie to taki zestaw lub wałek z dedykacją.. do domu Bukiet byłby prosto na sale w dniu slubu więc już widzę Shike zaskoczoną :P Ale decydujemy wszyscy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mama_agusia 0 Napisano Czerwiec 3, 2011 wysłałam link kilku osobom, idę spać, jak coś to jestem za prezentem :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NiuniekAM 0 Napisano Czerwiec 3, 2011 Co do pomysłu jestem za ale wydaje mi się że 100 zł za kwiaty to trochę sporo.Ja wolałabym dostać dobre wino i totolotka...kwiaty zaraz zwiędną a wino wypije z myślą o nas. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiddus 0 Napisano Czerwiec 4, 2011 ja też jestem za prezentem ale może faktycznie nie kwiaty tylko coś innego. A może właśnie takiego wielkiego misia, to się nie wyrzuci i będzie miała pamiątkę a i przy okazji Nataniel będzie miał zabawkę. No albo właśnie plik totolotków:) albo zdrapek:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
magZ3 0 Napisano Czerwiec 4, 2011 Witam mi tej kasy nie szkoda jestem za prezentem, mama agusia zrobi kartkę;-) a za kasę jakiś drobiazg ale kwiaty chyba nie lepiej coś innego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aurela86 0 Napisano Czerwiec 4, 2011 Pomysł dobry tylko no niewiem .... co tu kupić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Arhen 0 Napisano Czerwiec 4, 2011 Padło? Jaka decyzja? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewusia777 0 Napisano Czerwiec 4, 2011 jestem za prezentem ale nie wiem co...myślę o bieliźnie.. zupełna pustka w głowie myślę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madziulka888 0 Napisano Czerwiec 5, 2011 Jestem :) Też jestem za prezentem :) Może być bielizna :) wiemy, że waży 57kg, to chyba łatwo bedzie dobrac rozmiar :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madziulka888 0 Napisano Czerwiec 5, 2011 Coś takiego? http://moda.allegro.pl/new-sexowna-bielizna-nocna-40-42-l-xl-na-prezent-i1631595258.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madziulka888 0 Napisano Czerwiec 5, 2011 Albo takie album, żeby miała później gdzie układać zdjecia :) Na pierwszej stronie mogłybyśmy napisać życzenia od nas :) http://allegro.pl/satynowy-album-slub-i-nie-tylko-60-stron-i1625443701.html http://allegro.pl/piekny-wyszywany-album-tradycyjny-100-kremowych-i1641846123.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madziulka888 0 Napisano Czerwiec 5, 2011 Ja jako dodatek do kwietnika dostałam podobny album na prezent ślubny :) i teraz mam w nim zdjecia z podróży poślubnej :) To bedzie bardzo miła pamiątka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiddus 0 Napisano Czerwiec 5, 2011 taki album to fajny pomysł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach