Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JANESSE

ROZSTĘPY PO URODZENIU DZIECKA! JAK JE ZMINIMALIZOWAĆ?

Polecane posty

Gość JANESSE

Witam serdecznie. Mam ogromny problem.. Dwa lata temu urodziłam dziecko rozstępy zostały.. mam bardzo szerokie i dość długie rozstępy na brzuchu, boczkach, pupie, udach, łydkach, piersiach i pojedyncze na przedramieniach . Nie wiem czy jakikolwiek krem pomoże albo jakiekolwiek zabiegi kosmetyczne. proszę o radę w tej sprawie. Bardzo źle się czuję ze swoim ciałem. Jest ono straszne. Poza tym mam dość dużo skóry na brzuchu ponieważ w ciąży przytyłam aż 23 kg i boję się schudnąć żeby nie była jak skóra babci w wieku 90 lat! Aktualnie ważę 60 kg przy wzroście 160cm. Doradźcie czy jest jeszcze jakaś szansa by ta skóra była o wiele lepsza przy zastosowaniu jakiegoś kremu który choć trochę daje jakieś rezultaty lub zabiegu kosmetycznego? Muszę zaznaczyć, że stosowałam różne kremy z apteki. Proszę o pomoc.

Podobno można użyć jakiś kremów, żeby stały się mniej widoczne.

Gość JANESSE
czy ktoś zna jakieś skuteczne preparaty?

Gość frvdgff
laser to poprawa o jakies 50%, białych się nie da usunąć tylko właśnie zminimalizować. kremy to nic nie warte są, nawilżać zawsze warto, ale na istniejące rozstępy białe to laser.

Gość ludziom sie we lbach pier...
ja uzywam z ziaji reduktora rozstepow i cos tam je zmnijesza, do tego piling mocny

moja mama miala duzo rozstepow na brzuchu kupila wlasnie jakis produkt z tej serii i rozstepy jej sie zmniejszyly, nic nie usunie rozstepow na 100%, nawet laser, jedynie wyciac ta skore ale ten krem i mnie pomogl bo ja mialam duzo rozstepow na piersiach dalej mam ale nie sa juz tak widoczne, trzeba sie przyjrzec zeby je zobaczyc, wiec sama polecam a jak widac cena to tylko kilkadziesiat zlotych, nic nie tracisz jak sprobujesz http://esentia.pl/Eveline_Slim_Extreme_3D_Serum_przeciw_rozstepom_p27677.htm

Gość JANESSE
Dzięki za poradę. Ten krem z eveline spróbuję.. a mikrodermabrazja?