Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tuśka.xx

Czy wiek ma jakies znaczenie?

Polecane posty

Gość Tuśka.xx

mam pytanie...poznalam ostatnio faceta ja mam 26 a on 22 lata czy taka roznica wieku moze nam przeszkodzic w byciu razem?? jest naprawde fajnym facetem..mimio ze jest młodszy to dogadujemy sie..ale nie wiem jak na to otoczenie zareaguje?

Gość 4 l.
to nie duza roznica

Gość żadna różnica
gdyby było odwrotnie to nawet bys tematu nie zakładała :classic_cool:

Gość Tuśka.xx
tez tak mysle ze nie duza.. tylko czy za 3 lata ja sie mu nie znudze i nie znajdzie sobie wtedy mlodszej?o to sie boje

Gość jak zglosisz sprawe na policje
Otoczenie niech zajmie sie swoimi sprawami:-P Moj brat ma zone starsza o 7 lat, od 6 sa szczesliwym malzenstwem:-)

Gość Tuśka.xx
zawsze miałam starszego faceta i dlatego tak jakos sie wacham :)

22 lata to trochu młodawy ale może jest dojrzały i jak sie dogadujecie to no problem :) a chęć zdrady i zmiany na "lepszy model" nie ma nic wspólnego z wiekiem więc generalnie luźna guma :)

Gość Tuśka.xx
tylko on jest we mnie strasznie wpatrzony.. najcheniej to juz by zemna byl na wieki... zazdrosny itp. nie wiem czy pozniej nie bedzie traktowal mnie jak swojej wlasnosci.. na imprezie ostatnio gadalam ze znajomymi to juz widzialam ze az go nosi z zazdrosci..

dziwisz się? nie jesteś dla niego strzałem na jedną noc więc mu zależy, poznal "dojrzałą" kobietę i nie chce jej stracić, ciesz, że jesteś dla niego ważna tylko wytłumacz mu, żeby nie był taki zaborczy i będzie ok, skoro jesteś starsza, to musisz go trochu "wychować"

Gość Tuśka.xx
Bahus dzieki za rady... tez tak mysle ze jest mlodszy i moge sobie go troche wychowac :) zobaczymy jak to będzie ale fajne to jak ktos sie tak stara :) bardzo miłe uczucie..

Gość Tuśka.xx
Mi to nie przeszkadza jego wiek...ale nie wiem jak zareaguje na to moja rodzina..tylko ze ja go znam niecaly miesiac i widzialam sie z nim pare razy a on juz chce mnie do domu zapraszac i wogle.. nie wiem co on sie tak napalił?

napalony, bo młody a rodziną się nie przejmuj bo 4 lata, to żadna różnica i cisz się, że chce Cię przedstawić famili, bo znaczy tylko tyle, że traktuje Cię poważnie:)

Gość rozczarowana życiem i zagubion
Między moimi rodzicami jest taka różnica wieku i powiem Ci,że fajnych rodziców mam i nie wyobrażam sobie innych:) Jeśli róznica nie jest taka,że jedno może być rodzicem drugiego to popieram, bo miłość w końcu ślepa jest. * http://blog.onet.pl/admin_pisz_podglad.html *

Gość Tuśka.xx
no wiem...ale tak to juz jest jak facet sie stara to mamy to gdzies i zastanawiamy sie o co mu chodzi..a jak olewa to latamy jak wściekle i płaczemy w poduszke...i jak tu nam dogodzic :) ehh

no i tu trafiłas w sedno, że cięzko wam dogodzić w tym temacie ale ciesz się tym co masz i nie martw się na zapas, bo zaraz założysz topik "tak się starał a ja go olewałam więc odszedł, jak go odzyskać?" :P

Gość sunflower;)
Tuśka bahus ma rację, umawiaj się i korzystaj zobaczysz, zapatrzony - to uwierz, ze widocznie jest w co;);) powodzenia i trzymam kciuki, nie spróbujesz....... kiedys możesz pozałowac, zatęsknić... itp.

Gość Tuśka.xx
Macie racje...moze akurat okaze sie fajnym młodym facetem :)

Gość ale ty
ja bym sieźle czuła w takim związku i trochę wstydziła

Gość Tuśka.xx
nie ma sie czego wstydzic :) bynajmniej nie wyglada na sowje lata ..wyglada nawet na wiecej odemnie :)