Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jaceeek

Moja dziewczyna ma biust 100E

Polecane posty

Ale szczerze mówiąc byłam bliska ukazania Ci mojego oblicza, ale dzisiejsze wyznanie to wyklucza :P

Szczerze to teraz ja będe płakał.Jesteś zimna jak lód i nic nie dasz po sobie poznać.:(

Gość heeeehhhhe
różnica zależy czy mocno zaniżysz obwód czy nie ;) a jak ktoś ma ponad setkę pod biustem to to nie są metalowe mięśnie raczej tylko sadło, które się i 20 cm ugniecie. A wtedy różnica między obwodem stanikowym a pomiarem w cyckach będzie właściwa, miska to przecież obwód w biuscie minus stanik a nie obwód w biuście minus 115 pod ;)

heeeehhhhe rozum wreszcie, że sama pierś o rozmiarze 100E jest dużo, dużo większa niż np. 80E i nie ma tu nad czym dyskutować ...

Gość Ale ma trochę racji, bo
Ja widzę dla miseczki E w tej tabelce, że dla 100 w biuście jest 121 Dla 110 jest 131 A dla 115 jest 136. A dla 60 w biuście jest 81

Ludzie, ale ta tabelka nie obejmuje jeszcze ważnego wymiaru jak wielkość miseczki w sensie nie jej głębokość, ale nazwijmy to średnicę, to jest bardzo ważne !!!

Gość heeeehhhhe
rozumiem, jestem babą i noszę dobrze dobrane cycniki od jakiś 5 lat :P wiadomo, że 100E to większa micha niż 70E, ale to nie zmienia faktu, że kobita nosząca 100E będzie miała realną różnicę pomiarów w biuście i pod rzędu 5-6 cm, a ta nosząca 70e - 3 razy większą, bo mniej ma do zaniżania. też zrozum :P

Nie sprawdzałam poczty ;) o zdjęciu pisałeś na forum przecież ;) Ale sprawdzę ... co tam się znajduje ...

Kass a mi jaką miseczke polecisz?:PSprawdz ale mogę Cię zawieść i rozczarować.Dziś sobie nagrabiłem u Ciebie.:P

Gość Ale ma trochę racji, bo
Nie będzie miała, bo właśnie po to jest ten obwód. Jakby była grubsza to by miała stanik z obwodem 120, a jak chudsza to by weszła w 90. Myślisz, że każda nosi stanik który się wrzyna w ciało? Nie nosi, bo to po prostu by bolało.

heeeehhhhe rozumiem tylko, że nie o tym tu mowa, spór był o to, która miseczka jest większa czy 60E czy 100E, a to, że 100 cm pod biustem to sporo sadełka, to już inna sprawa, chodziło o sam rozmiar faktyczny miseczki

Gość heeeehhhhe
większą pierś, ale nie w stosunku do ciała ;) 70e będzie bardziej wystawać do prozdu w porównaniu do sylwetki niż 100e zobacz sobie tutaj 75F (mniejsza miska) i 80F (miska pojemniejsza): http://maheda.eu/index.php?option=com_content&view=article&id=113%3Akobieca-w-kadym-wieku&catid=55%3Azdjecia-po-warsztatach&Itemid=85&lang=pl które są bardziej "do przodu" i widoczne?

Gość heeeehhhhe
Kasandra, no to się rozumiemy :) w sumie chodziło nam o to samo, tylko ja na okrągło postanowiłam do tego dojść :D

Gabrielll mogłeś zachować dla siebie, że nie jestem dla Ciebie intrygująca, tak mówię na przyszłość, nie mówi się takich rzeczy kobiecie ;) Jak będziesz chciał zdobyć tamtą blondynę, to przypadkiem nie wypal nic takiego :D