Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość muller.mix.

tabletki anty

Polecane posty

Gość muller.mix.

mam pytanie, dostałam dzisiaj okres, więc mam dzisiaj rozpocząć branie tabletek i tak się zastanawiam czy pierwszą wziąc teraz i brac je codziennie o 23 czy poczekac i wziac ja jutro rano i brac rano? W sumie lepiej byłoby mi o 23... co radzicie? wiem, ze to smieszne, ale pierwszy raz biorę tabletki i sama nie moge się zdecydować, a jeszcze tak mnieboli brzuch od okresu, że juz sama nie wiem...

Gość muller.mix.
okej, dzieki za odpowiedz,a jak dzisiaj wezme ja o 23.30, a od jutra bede brac o 23 to nie bedzie to mialo zadnego znaczenia, prawda? wolę się upewnić, bo milion absurdalnych myśli przychodzi mi do głowy!

To nie będzie miało żadnego znaczenia. Możesz nawet tak po trochu przesuwać aż dojdziesz do 21, luz ;) Mi ciągle się zdarza, że biorę godzinę czy dwie za późno, lub przed czasem, bo np. muszę wyjść i nie chcę brać ze sobą.

Gość muller.mix.
dzięki Ci wielkie, bardzo mi pomogłaś, ja panikuję normalnie jakbym miała 18 lat! ;)

Gość muller.mix.
i po wszystkim! ;) a jakie bierzesz obecnie?

mozesz wziac dzisiaj, potem codziennie sobie mozesz skracac czas ,az dojdziesz do godziny , do ktorej chcesz, polecam ci brac wieczorem , najwygodniej, wlasnie tak ok 20-21. Z doswiadczenia {17 lat brania anty} dodam, ze po tabletkach i plastrach dorobilam sie powiklanej kandydozy, grzybicy i nie tylko w strefie intymnej, wiec obserwuj dobrze swoj organizm. Ja dzis zaluje , ze bralam tak dlugo, ale czulam sie bezpieczna i zabezpieczona, wykorzystaj ten czas, powodzenia

Gość muller.mix.
dziękuję za rady! :)

Ja biorę femoden. Najbardziej mi odpowiada. Też już długo biorę ale nie bez przerwy. Kilkumiesięczne odstępy sobie robiłam. Zmieniałam też tabletki, w zależności od potrzeb. Póki co problemów zdrowotnych od hormonów nie mam. Na szczęście.