Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ma ktoś ochote pogadać?

Polecane posty

Gość gość

o tak z nudów o byle czym? :)

Gość ja mam ...
ale taki temat masakra że nikt mnie nie wysłuch

Gość no i co z tego że ze stolicy
ja cię wysłucham :)

Gość gość
możemy gadać tutaj albo jak ktoś woli gg no to i na gg nie? :D

Gość ja mam ...
miłość na śmierć i życie, pierwsza dzidzia było cudownie, w międzyczasie troche hazardu ale ok, potem alkohol tak od czasu do czasu, nie było źle, drugie dziecko, kilka lat ok a teraz... granie chlanie, od miesiąca amfa...nie mam siły, dziś kazałam mu się wynieść ale on już nie ma mózgu chyba, a najgorsze że dalej kocham...

Gość ten co wie
"a najgorsze że dalej kocham.." to w imie tejchorej "milosci" cierp wygladasz mi na taka co lubi

Gość gość
Kulturaa nawet i ło pogodzie a co :Ddla mnie pogoda takajak dzisiaj była zajebista

Gość ja mam ...
a umiecie przestać kochać na zawołanie po 12 latach bycia razem. zakochałam się w gnoju jak miałam 16 lat, do dziś mnie trzyma nie wiem co!!! nienawidzę go ale tak mi psyche zrył że tkwie w tym gównie. a najgorsze jest to że zdaje sobie z tego sprawę...

U mnie spox pogoda była, ale za biurkiem cały dzień więc niewiele z tego miałam :( W bagno łatwo wpaść, wyjść gorzej, ale jak się ma dla kogo walczyć to chyba warto? No to Zaje...fajna nie gadaj skoro nie ma :P

Gość gość
kpt bombamożna, można :Djak ja sie ciesze że nie długo wakacje odpoczne od jebanej szkoły :O

Zachce Ci się jeszcze smarkulo tej jebanej szkoły :P Ja wójt wama mówię :D Kapitanie, bardzo nieładnie taki miły topik o uśmiechu skasowali, prawda? Dlatego trza pouśmiechać się na nowo:) Zaje, to dobrze, że nie gadasz:P

Gość gość
ile ja nerwów ostatnio zjadłam przez te poprawy w szkole :Oi jeszcze ta niepewność czy sie zda, a za nauczycielami trzeba biegać i sie prosić o zaliczenie przedmiotów bo to lubią jak sie ich prosi kurwy :Ousuneli topik o uśmiechu bo może ni mogli strawić że ktoś sie cieszy :D

Ja tam nie latałam za nimi, często przez to miałam gorszą średnią, ale co tam, raz, że mi do szczęścia ocena wyżej potrzebna nie była a dwa, ze czasami faktycznie lepszą oceną dla mnie mogła kogoś pokrzywdzić. Zawiść, nie lubią uśmiechu :)