Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czemu kasujecie?!!

kumple pija piwo bajeruja laski a ja w domu .... zmuła

Polecane posty

Gość czemu kasujecie?!!

nie wiem czemu kasujeci mi juz 3 temat ? .......................................................................................................... lipa namowila chajtnolem w rezultacie dzieciak i co siedzie w domu wiekszosc czasu, a koledzy baluja i korzystaja z zycia. szlak mnie strzela jak słysze przez okno jak baluja a ja na kompie !!!!

Gość faceci to egoisci i tyle ..*..
bo podpadli inesce i sie boja o swoje dupy i dlatego kasuja jak popadnie.

Gość ile masz lat ?
zona ci nie pozwala ? ic z nia ?

Gość czemu kasujecie?!!
komu podpadli ocb ??

Gość xcc
to idz z zonka, we dwojke tez jest dobrze wypic

Gość faceci to egoisci i tyle ..*..
inez73 ich postraszyla policja bo ktos pod nia podszyl na czarno i w stopce mial jej zdjecia i wyrazal sie niekulturalnie i wyzywajaco...sami rozumiecie. i jej corka to zobaczyla i myslala ze to mama tak pisze. ale jazda byla. straszyla policja, prokuratorem i wogole. a teraz kasuja bo trepia portkami ze strachu, pojebnancy..

Gość czemu kasujecie?!!
zona mi pozwala ale nie za czesto a ja chciałbym np co trzeci dzien isc postac pogadac popic piwa wrocic nad ranem, ale tqakie cos nie wypali. jak wychodze pyta o ktorej bedziesz mowie ze np. o 23 i co do sekundy bo zaraz jakas zjebana jazda jak bym mial 12 lat. do tego dzwoni z 300 razy co robisz gdziejestes z kim kurwaa jak bym siedzial w domu bo non stop musze do niej pisac sms albo gadac przez tel . hu jmnie strzela jebana frustracja narasta, do tego zaczolem przyzwoicie zarabiac i moge se na wiele pozwolic a marnuje zycie jak jakis emeryt siedzac w domu . chce cofnac czas !!!!!! dobrze zaplace !!!!

Gość czemu kasujecie?!!
bo dawno mowilem przy kzadym nicku nawet pomaranczowym powinno kaffe dodawac z automatu ip piszacego ujebało by sie podszywanie pisanie samemu do siebi itp !!

Gość ile masz lat ?
nie mozecie wyjsc gdzies razem? przeciez z zona tez mozesz sie bawic? o co ci chodzi? o ruchanie innych dup ?

Gość xcc
Moze nie doceniasz wartosci rodziny, zwiazku...wiesz 18 lat nie ma sie przez cale zycie

Gość czemu kasujecie?!!
niechce mic ruchac na boku, chodze z nia tako czasem jak ona chce , ale nie zabiore ja na takie meskie spotkanie pod klatka na osiedlu gdzie pija piw z puszki, jaraja towar i łupia słonecnzika. poprostu lipa niechce nawet zeby tyam stala i ona pewnei by nie chciala, stoja tam czasem jakies małolatki z kolesiami ale to inna bajka inny poziom lasek. ja wychowalem sie w blokowisku i chcialbym czasem tak z nimi postac, nie mowie o awanturach czy zdradach ot tak postac popierdolic bzdety o ruchaniu , dziwkach i masie innych zeczy o ktorych nie pogadal bym przy niej i kumple by o tym tez przy niej nie gadali w sumie.

Gość xcc
no wlasnie, ja czasami pilam z chlopakiem i jego kumplami, o inne panny ci chodzi ?

Gość xcc
ot tak postac popie**olic bzdety o ruchaniu , dzi**ach i masie innych zeczy o ktorych nie pogadal bym przy niej i kumple by o tym tez przy niej nie gadali w sumie. to wcale sie nie dziwie jak cie nie chce puszczac na takie spotkania, bo takie gadki to dno i 100 metrow mulu

Gość czemu kasujecie?!!
teraz slysze przez uchylone okno jak pija browara, i sie smieja a ja zamulam kurwa w domu ogladam jakis zjebany film i zyje jebanym netem jak nigdyyyy.

Gość xcc
ciekawe jakby twoja gadala w taki sposob z kolezankami

Gość czemu kasujecie?!!
ha tobie dno a dlamnie faza i kupa smiechu jak kolesie opowiadja jak wyrwali ostatnio szmulice i dopalali ja we 3 , ze reka w pizde po nadgarsrtek wchodila to ja w dupe ruchali i do dzioba podawali haha smiech jak chuj ale co przy mojej taki temt nie pojdzie .... w sumie przy zadnej takie meskie opowiadanko . wy lubicie zakupy i gadanie o ... sam nie wiem a my takie pierdoły.

Gość ile masz lat ?
łoo jezu to wyjdz do nich i pogadaj powiedz zonie ze idziesz na klatke wypic browara i juz z tymi 300 smsami na pewno przesadzasz :/

Gość czemu kasujecie?!!
ale niech gada jak chce , przymnie tego nie robi i nie jest mi wstyd, przeciez to nic zlego gadac .... toz to nie zdrada.

Gość czemu kasujecie?!!
no miwe ze nie rpzesadzam , sms co 10 min !!! huj mnie strzela w domu jej tłumacze ze po huj mam isc postrac z kumpalmi jak zamiast z nimi gadac pisze z toba te jebane smsy. ale do niej nie dociera, nie ma kolezanek , hobby , zainteresowan , kurwa nie wiem normalnie huj mnie strzela.

Gość ile masz lat ?
zostaw komórke domu :]

Gość xcc
ja pierdole...jakie wy wszyscy macie wyksztalcenie ? ohp ?

Gość czemu kasujecie?!!
tak ohp . idz sapc ok .

To co mnie naprawdę zastanawia, to że ktoś chciał za Ciebie wyjść. Ci Twoi kolesie kwalifikują się do totalnej żulerki, jakieś browary po klatkach czy pod blokiem pić, szok. Doceń tę swoją żonę, bo dupsko Ci ratuje. I to za cenę własnego, zmarnowanego życia. Ale skoro sama do ślubu namawiała to ma, co chciała.

Gość xcc
ide, ale z tego tematu, bo to porazka, musze powiedziec, ze zonce sie nie dziwie :| narazie

Gość xcc
bez kitu stojacy pod klatka faceci po 30 lat to tylko przyszli lub terazniejsi beje

Gość czemu kasujecie?!!
lol , dojebali sie do huj wie czego . ze ktos mi dupe ratuje haha . no zaraz padne . synek nikt mi dupy nie ratuje, zarabiam sume 5 cyfrowa, moja zona nie musi pracowac i raczej nigdy nie bedzie musiała , to ze wychowalem sie w blokowisku i mam takich kumpli jak mam to inna sprawa. to sa git chłopaki, z zasadami to ze maja w zyciu ciezko i nie stac ich na bardzo na browara w knajpie za 5pln to nie do konca ich wina.

Gość xcc
wcale sie nie dziwie ze ich nie stac i maja w zyciu ciezko z takim mozgiem i poziomem wiadomo ze z chama nie bedzie dama

Gość czemu kasujecie?!!
a wy wielcy krytycy, wielcy znawcy polskiego i gramatyki magistry pracujacy w biedronkach, galeriach i innych wynalazkach co wy soba reprezentujecie?

Gość czemu kasujecie?!!
spróbuj wyjsc na prosta z takiego startu gdzie matka cale zycie nachlana, ojca przezucaja z kryminału do kryminału. nie kazdy mial w domku obiad o 12, nie kazdemu rodzice kupowali ksiazki do szkoły, nie kazdy wyszedl na prosta. ich wina ze sie urodzili w takich rodzinach ?nikt sie rodziców nie wybiera.

Ta Twoja pięciocyfrowa sumka niedługo skurczy się do zasiłku, nie wiem gdzie wy go, pijusy, pobieracie. I nie mów do mnie synek, popaprańcu :) Widzę, że żonka krótkowzroczna na kasę poleciała. Zdziwi się i to całkiem niedługo :D Będzie musiała utrzymywać menela i jeszcze nosić obitą twarzyczkę. Baw się dobrze, dżentelmenie z bramy, razem ze swoimi git kolegami :D 🖐️